Şenol Güneş istifa etti mi? Hollanda hezimeti sonrası teknik direktör Şenol Güneş ne yaptı?

Dünya Kupası Elemeleri G Grubunda yer alan A Milli Futbol Takımı bu akşam deplasmanda gruptaki tek ciddi rakibi Hollanda ile oynadı. Sahadan farklı mağlubiyetle ayrılan Millilerin teknik direktörü Şenol Güneş istifa etti mi?

Dünya Kupası Elemelerine G Grubunda devam eden A Milli Takımımız aslında elemelere fena başlamamıştı. Ancak ne olduysa sonradan alınan beraberlikler, ortaya konan futbolun umut vermemesi, bir türlü takımın iskeletinin oturmaması gibi nedenler hep konuşuldu. Alınan Hollanda mağlubiyeti ise tüm bu nedenlerin hasır altı edildiği gerçeğini ortaya çıkarmışa benziyor. 

Takım içindeki uyumun gözle görülür bir şekilde az olması, her maç değişen ilk 11'in bir türlü kemik bir yapıya kavuşması Hollanda maçında iyice gün yüzüne çıktı.

Şenol Güneş: Ekonomiyi batırmış adam bana ekonomiden bahsediyor -  23.11.2020, Sputnik Türkiye

Daha önce alınan Karadağ ve Letonya beraberlikleri ve ortaya konan futbolun bir türlü seyirciyi memnun etmemesi Şenol Güneş'in eleştirilmesine neden olmuştu. Bu akşam oynana Hollanda maçı da bardağı taşıran son damla oldu. Alınan 4-0'lık farklı mağlubiyet Şenol Güneş'in istifasının istenmesine neden oldu. Peki Şenol Güneş istifa etti mi?

Şenol Güneş should stop experimenting with Turkey's squad | Daily Sabah

ŞENOL GÜNEŞ İSTİFA ETTİ Mİ?

Grupta oynadığı son Cebelitarık maçında da ortaya konan futbolun beğenilmemesi Güneş'i hedef tahtasına koydu. Hollanda deplasmanında da takımın erken gol yemesi ve sonrasında sahada reaksiyon verilememesi Güneş'i iyice gerdi. Hollanda maçı sonrası Şenol Güneş'in istifa etmesi bekleniyor.

Şenol Güneş istifa etti mi? Hollanda hezimeti sonrası teknik direktör Şenol Güneş ne yaptı? ile ilgili etiketler Şenol Güneş şenol güneş istifa etti mi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.