Şenol Güneş istedi, Beşiktaş düğmeye bastı!

Devre arası kadroyu güçlendirmek isteyen Beşiktaş Yönetimi, kanatlarda da görev yapabilen bir forvet ile bir sol bek için düğmeye bastı. Siyah-beyazlıların bir süredir Brezilya’dan, Portekiz’e kadar genç futbolcu aradığı ortaya çıktı.

Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig’de yoluna devam eden Beşiktaş’ta, devre arası transfer çalışmalarına hız verildi. Takımda yaşanan uzun süreli sakatlıklar ve Aboubakar’ın Afrika Uluslar Kupası’na gidecek olması nedeniyle takviye için kolları sıvayan siyah-beyazlılar, Teknik Direktör Şenol Güneş’in raporunu bekliyor.

Devre arasında kadroyu güçlendirmek isteyen Beşiktaş Yönetimi, kanatlarda da görev yapabilen bir forvet ile bir sol bek için düğmeye bastı. Caner Erkin'in de yaşadığı ağır sakatlığın ardından, Şenol Güneş ile yapılan ön görüşmede bu bölgelere öncelik tanıyan siyah-beyazlıların bazı isimleri bir süredir takip ettiği aktarıldı. Genç ve yetenekli isimlere odaklanan yöneticilerin; İngiltere, Almanya, Brezilya, İspanya ve Portekiz liglerini izlediği vurgulandı.

Şenol Güneş’in, “Tosic stoperde başarılı. Bu nedenle alacaksanız sol bek ve Aboubakar’ın yokluğunda bir kanat forvet olabilir” sözleri üzerine bu bölgelere yönelen siyah-beyazlılar transferde, “önce kirala sonra satın al” planını uygulayacak.

Transfer çalışmalarını yürüten Başkan Fikret Orman’ın, Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkılması halinde hedefleri daha da büyüteceği iddia edildi. Devler Ligi’nden gelecek parayla transfere daha fazla bütçe ayıracak olan Orman’ın, yıldız transferi yapabileceği belirtildi.

Kaynak: Skorer

Şenol Güneş istedi, Beşiktaş düğmeye bastı! ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.