Şenol Güneş eski yıldız oyuncusunu istedi!

Jeremain Lens transferi öncesinde adı Beşiktaş'la geçen Volkan Şen, siyah beyazlıların yeniden gündemine geldi.

Spor Toto Süper Lig'de yaz transfer dönemi yarın sona eriyor. Beşiktaş'ta, bu dönemin bitmesine az bir süre transfer hareketliliği devam ediyor. Teknik direktör Şenol Güneş, geçtiğimiz günlerde Fikret Orman ve yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile bir araya gelerek durum değerlendirmesinde bulunmuşlardı.

Yapılan bu görüşmede, tecrübeli teknik adam Volkan Şen'in transfer edilmesini istedi. Ancak yönetim, Jeremain Lens transferini gerçekleştirdiği için bu isteğe sıcak bakmadı.

sdfjhgsdfsdf

Beşiktaş'ın hocası ise rotasyonda işine yarayacağını ve oyuncunun bedelsiz olması nedeniyle, 30 yaşındaki futbolcunun kadroya katılmasını istediği öğrenildi. Siyah beyazlı yönetimin bu konuda kararsız olduğu, son dakika bir transferin gerçekleşebileceği belirtiliyor.

FENERBAHÇE'YLE YOLLARINI AYIRMIŞTI

Geçtiğimiz sezonu Fenerbahçe'de geçiren Volkan Şen, sezon sonunda sarı lacivertlilerle karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştı. Volkan'ın adı Galatasaray başta olmak üzere Bursaspor, Yeni Malatyaspor ve Konyaspor'la da anıldı.

Şenol Güneş eski yıldız oyuncusunu istedi! ile ilgili etiketler Beşiktaş Şenol Güneş Fikret Orman Volkan Şen Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.