Şenol Güneş, bırak çevresini kendisiyle bile iletişimi olmayan bir adam!

A Milli Takım'ın EURO 2020'deki hayal kırıklığı yaşatan performansı tartışılmaya devam ediyor. İtalya, Galler ve İsviçre'den toplam 8 gol yiyen ve turnuvayı -7 averajla tamamlayan Ay-Yıldızlılar'da eleştiri okları Şenol Güneş'e yöneltilmişti. SuperHaber yazarı Nuran Yıldız, deneyimli çalıştırıcıyla ilgili dikkat çekici bir yazı kaleme aldı.

SuperHaber yazarı Nuran Yıldız, bu haftaki yazısında A Milli Takım'ın EURO 2020'de yaşattığı hayal kırıklığına da değindi. Yıldız, teknik direktör Şenol Güneş'le ilgili dikkat çekici bir anekdot paylaştı:

"Milli Takım’ın elenmesinden sonra çok önemli bir spor adamıyla konuşuyoruz.

Konumuz, Milli Takım nasıl kurtulur?

“Neden kafayı buna taktın?” dedi spor adamı arkadaşım.

“Annemin izlediği maçlar sadece milli maçlardı. Bu takım hepimizin” deyince, öyle şeyler anlattı ki ağlayacaktım.

Bizimki anlattı, “Milli Takım Futbol Federasyonu’na bağlı. Güya Federasyon özerk. İçerisi öyle kaynıyor ki, herkes birinin adamı” dedi, “Nasıl avanta sağlarım diyenler birbirini yiyor.”

“Takımın ne başarı haritası ne de felsefesi var. Biliyor musun hiç dinlemediğimiz bir şarkıyı neden yaptılar? 2012’de şarkı yapılınca uğurlu gelmiş, totem yapmışlar.”

“Nasıl yani” diyecek oldum, devam etti:

“Almanya’da kamp yaptılar o da 2012’nin totemi olsun diye.”

Tam “Şenol Güneş peki?” diyecektim.

“Onu hiç sorma, bırak çevresini kendisiyle bile iletişimi olmayan bir adam.”

Daha neler neler? Hadi Spor Bakanımız oralı değil, bu abukluklar yuvasına çomak sokacak bir kahraman da yok mu?"

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Şenol Güneş, bırak çevresini kendisiyle bile iletişimi olmayan bir adam! ile ilgili etiketler Şenol Güneş EURO 2020 Nuran Yıldız A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.