Şenol Güneş Andorra maçının taktiğini belirledi!

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 5'inci ve 6'ncı hafta maçlarına hazırlıklarını sürdürürken, Şenol Güneş Andorra maçının taktiğini belirledi.

Şimdiye kadar 4 maçta 3 galibiyet 1 yenilgi alan Türkiye, 7 Eylül Cumartesi günü Andorra'yla, 10 Eylül Salı günü ise Moldova'yla oynayacak.

Şenol Güneş, zayıf rakibi Andorra karşısındaki oyun planını ve ilk 11'ini neredeyse belirledi. Cengiz Ünder'in beklenmedik sakatlığı bazı planların değişmesine neden olsa da Güneş, hücum oyunundan taviz vermeyecek.

Tecrübeli çalıştırıcı, kalede yine Mert Günok’a şans verecek. Savunmayı sağda Zeki, solda Umut Meraş, stoperde Merih ve Çağlar’la kurmayı düşünen deneyimli çalıştırıcı, orta sahada sağ kanatta Deniz Türüç’e, sol kanatta Hakan Çalhanoğlu, ortada da Yusuf Yazıcı ile Abdulkadir Parmak’ı oynatma ihtimali yüksek gözüküyor.

Hücum hattını ise çift forvetten kurması beklenen Şenol Güneş, Cenk Tosun ve Kenan Karaman'ı beraber oynatmayı düşünüyor. Rakibin ilk dakikadan itibaren savunma yapacağının farkında olan Güneş, idmanlarda da duran toplar ve frikiklerin yanı sıra kanat organizasyonlarına da ağırlık veriyor.

 

Fanatik

Şenol Güneş Andorra maçının taktiğini belirledi! ile ilgili etiketler Şenol Güneş A milli futbol takımı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.