Senin Hikayen filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

19 Aralık Cumartesi günü ATV yayın akışında yer alan Senin Hikayen adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Senin Hikayen hangi kanalda? Senin Hikayen oyuncuları kimlerdir?

Evliliklerinin yedinci yılını tamamlayan Hakan ve Esra’nın başından geçenlerin anlatıldığı Senin Hikayen filmi 19 Aralık akşamında ATV ekranlarında. Filmde Hakan karakterini Timuçin Esen, Esra karakterini Selma Ergeç canlandırıyor.

SENİN HİKAYEN FİLMİ KONUSU

Hakan ve Esra evliliklerinin yedinci yılını tamamlayan, birbirlerini halen tutkuyla seven, 30'lu yaşlarında bir çifttir. Esra özel bir şirkette iyi bir kariyer sahibidir ve hatta yurt dışından iş teklifi almıştır. Müzik stüdyosu olan Hakan ise aldığı reklam, film projeleri ile ailesini geçindirmeye çalışan, sevgi dolu bir eştir. Hakan'ın annesi Meral'de ise kanser belirtileri baş göstermeye başlar, tedaviyi kabul eden Meral henüz torun sevmeden hayata veda etmemeye kararlıdır. Ama Esra ile Hakan da çocuk konusunda tereddütler yaşayan bir çifttir. Esra bir yandan kariyerini düşünür, bir yandan çocuk sahibi olmak kafasında soru işaretiyken, yaşam ikisine de güzel bir sürpriz yapar.

SENİN HİKAYEN OYUNCULARI

Filmin oyuncuları arasında Timuçin Esen, Selma Ergeç, Nevra Serezli, Sait Genay, İdil Fırat, Murat Serezli, Levent Can bulunuyor.

Senin Hikayen filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Senin Hikayen
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.