Seni Çok Bekledim Zahide ölecek mi? Türkü Turan'dan ayrılık açıklaması geldi mi?

Seni Çok Bekledim Zahide ölecek mi sorusunun yanıtı haberimizde. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun başrolünü paylaştığı ve bu akşam yeni bölümüyle STAR TV'De ekrana gelen Seni Çok Bekledim dizisinde Zahide karakterini canlandıran Türkü Turan diziden ayrılacağını açıkladı mı?

Seni Çok Bekledim Zahide ölecek mi merak ediliyor. STAR TV'de Cuma akşamları yayınlanan ve Özcan Deniz ile İrem Helvacığlu'nun rol aldığı Seni Çok Bekledim dizisinde Zahide karakterini canlandıran Türkü Turan diziden ayrılıyor mu?

SENİ ÇOK BEKLEDİM ZAHİDE ÖLÜYOR MU?

Türkü Turan diziden ayrılışını sosyal medyadan yayınladığı duygusal bir video ile ifade etti. Turan mesajında, "Aşkın en güzel halini içinde saklayan canım Zahidem.. Seni tanımak ne güzeldi.. Hoşçakal " ifadelerine yer verdi. Oyuncunun sevenleri, mesaja yanıt olarak üzüntülerini dile getirdi.

seni çok bekledim zahide ölüyor mu ile ilgili görsel sonucu

Seni Çok Bekledim dizisi neyi anlatıyor?

Dizi, bir aşk hikayesini anlatıyor. Özcan Deniz'in canlandırdığı ana karakterlerden biri olan Kadir, depremde babasını kaybeden, annesi de başka biriyle evlenen, hayatın tüm zorluklarını tek başına üstlenmiş bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. İrem Helvacıoğlu'nun canlandırdığı Ayliz karakteri ise güçlü ve kendi ayakları üzerinde durabilen bir fotoğrafçı kadın karakter olarak karşımıza çıkıyor. Kadir ve Ayliz'in yolları bir yerde kesişiyor ve aralarında tutkulu bir aşk başlıyor.

Seni Çok Bekledim Zahide ölecek mi? Türkü Turan'dan ayrılık açıklaması geldi mi? ile ilgili etiketler Star TV seni çok bekledim zahide ölecek mi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.