Seni Çok Bekledim yayın günü değişti mi? 12. Yeni bölüm ne zaman, hangi gün?

Seni Çok Bekledim yayın günü değişti mi sorusu dizi severler tarafından merak edildi. Star TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Seni Çok Bekledim dizisinden son dakika haberi geldi. Peki, Seni Çok Bekledim 12. yeni bölüm ne zaman?

Star TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Seni Çok Bekledim dizisinden hayranlarını şaşırtacak bir karar geldi. Finale doğru adım adım giden ve reytinglerde büyük bir düşüş yaşayan Seni Çok Bekledim dizisinde gün değişikliği yaşandı.

SENİ ÇOK BEKLEDİM DİZİSİ YAYIN GÜNÜ MÜ DEĞİŞTİ?

Başrollerinde Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu’nun oynadığı Seni Çok Bekledim dizisi bundan böyle Cuma akşamları değil Çarşamba akşamları yayınlanacak.

SENİ ÇOK BEKLEDİM 12. BÖLÜM NE ZAMAN?

Seni Çok Bekledim dizisinin 12. bölümü 21 Nisan Çarşamba akşamında saat 20.00’dan itibaren Star TV ekranlarında olacak.

Seni Çok Bekledim yayın günü değişti mi? 12. Yeni bölüm ne zaman, hangi gün?

Kadir, gemileri yakmış, Cemal’e karşı savaş baltalarını çıkarmıştır. Kardeşi Erol’la işbirliği yaparak şirketteki hisse dengesini lehine çevirme kararı alır. Ancak tam bu sırada öğrendikleri aklını fena halde karıştırır. Ayliz, yaşadığı şokun etkisindedir. Tesellisi, durumdan habersiz olsa bile, her zaman yanında olan Kadir’dir. İsmet, Cemal’in baskısıyla bildiklerini Kadir’le paylaşamaz.

Yine de öğrendiği bilgi, başına bela olur. Karısı Songül’le birlikte kan donduran bir olayla yüzleşirler. Cemal, bir an önce hamlesini yapıp şirketi ele geçirmenin derdindedir. Kadir’i saf dışı bırakacak bir planın peşindeyken kendi öz oğlu Erol’a vereceği zarar aklının ucundan bile geçmez.

 

 

Seni Çok Bekledim yayın günü değişti mi? 12. Yeni bölüm ne zaman, hangi gün? ile ilgili etiketler Seni Çok Bekledim yeni bolüm yayın günü
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.