Seni Çok Bekledim nerede çekiliyor? Doha nerede, hangi ülkede?

Sen Çok Bekledim dizisinin nerede çekildiği merak edilmekte. Star TV ekranlarının yeni dizisi Sen Çok Bekledim ilk bölümü ile başlıyor. Peki, Seni Çok Bekledim dizisi nerede çekiliyor?

Başrollerinde Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu'nu göreceğimiz Seni Çok Bekledim dizisinin çekimlerine başlandı. Kısa süre sonra ekranlarda seyirciler ile buluşacak olan bu başarılı yapım Seni Çok Bekledim dizisi nerede çekiliyor araştırdık.

Seni Çok Bekledim Nerede Çekiliyor?

Beklenen Seni Çok Bekledim dizisi çekimlerine Katar Doha’da yapılmaya başlandı. Seni Çok Bekledim dizisi ilk bölümleri Katar’ın başkenti Katar Doha’da gerçekleştiriliyor. Çekimlerinin yapıldığı yer Doha hakkında Özcan Deniz açıklama yaptı. Hikaye gereği en uygun yerin orası olduğunu düşündüğünü açıkladı.

Seni Çok Bekledim dizisi nerede çekiliyor? Doha nerede, hangi ülkede?

Özcan Deniz’in yeni dizisi Seni Çok Bekledim olacak. Seni Çok Bekledim dizisi O3 Medya tarafından çekilmektedir. Proje tasarımını ise şarkıcı ve oyuncu  Özcan Deniz’in üstleneceği Seni Çok Bekledim’in  yönetmen koltuğunda ise Şahin Altuğ bulunmaktadır. Dizi bir aşk öyküsünü anlatmaktadır. Seni Çok Bekledim dizisinin ilk bölümleri Katar’ın başkenti Doha‘da çekilmektedir sonradan Seni Çok Bekledim İstanbul’da çekilmeye devam edecek.

Seni Çok Bekledim dizisinin ilk bölümlerdeki çekim yerleri Katar‘ın ve başkent Doha tüm güzelliğini izleyicilerine sunacak.

Seni Çok Bekledim dizisi nerede çekiliyor? Doha nerede, hangi ülkede?

Katar’da çekilecek ilk Türk dizisi olması büyük ilgi çekti. Seni Çok Bekledim’in Doha’nın güneyinde yer almakta olan Mesaieed Çölü’nde gerçekleşen sahneleri üç gün sürmüştür.  Çölün denizle bir araya geldiği anda, kızılın her tonunun görüldüğü muhteşem bir atmosferde çekilen sahnelerde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun romantik anları çok konuşulacak.

Seni Çok Bekledim dizisinin çekimlerine İstanbul Beykoz platosunda devam ediyor. Seni Çok Bekledim dizisi Star TV de yayınlanacağı düşünülmektedir. 2020-2021 yeni sezonunda Eylül ayının sonlarında yayınlanması beklenen dizi Seni Çok Bekledim merakla bekleniyor.

Seni Çok Bekledim nerede çekiliyor? Doha nerede, hangi ülkede? ile ilgili etiketler Seni Çok Bekledim dizisi nerede çekiliyor
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.