Seni Çok Bekledim neden final yapıyor? Özcan Deniz dizisi Seni Çok Bekledim neden final kararı aldı?

Seni Çok Bekledim neden final yapıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun başrol oynadığı ve Cuma akşamları Star Tv'de yayınlanan Seni Çok Bekledim dizisi 16 Nisan Cuma akşamı yayınlanmadı. Peki Seni Çok Bekledim yayın günü mü değişti?,

Seni Çok Bekledim neden final yapıyor? STAR TV'nin Cuma akşamları yayınlanan dizisi bu akşam Star tv yayın akışında yer almadı. Dizinin takipçileri ise Seni Çok Bekledim yayın günü mü değişti, Seni Çok Bekledim bu akşam neden yok sorularına yanıt aramaya başladı.

Katar'da çekimlerine başlanan ve yüksek maliyetle birlikte Star TV'de yayın hayatına başlayan Seni Çok Bekledim dizisinin neden final yaptığı merak ediliyor. Dizileri ayakta tutan izleyicilerin ilgisi olduğu aşikar. Yayınlandığı günden bu yana da rakipleriyle reyting savaşında geriye düşen Seni Çok Bekledim dizisi de yükse maliyeti ve düşük reytingleri sebeiyle Mayıs ayı itibariyle ekranlara veda edecek. 

SENİ ÇOK BEKLEDİM NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Dizileri ayakta tutan kuşkusuz izleyicilerin talebi. Star TV’de büyük umutlarla başlayan ve Katar’da çekimlerine büyük bir heyecanla adım atan Seni Çok Bekledim dizisi maalesef beklentilerin altında kaldı. Başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu gibi ünlü oyuncuların yer aldığı seni çok bekledim dizisi son haftalarda gelen final haberlerinin ardından resmi açıklamayla final yapacağı duyuruldu.

Seni Çok Bekledim Neden Final Yapıyor? Kara Haberler Var

Buna göre cuma akşamları Star TV’de yayınlanan Seni Çok Bekledim dizisi 13. bölümde 1 Mayıs 2021 tarihinde final yaparak ekranlara veda edecek. Seni çok bekledim dizisinin final sebebi ise dizinin düşük reytingleri ve yüksek maliyeti oldu.

Seni Çok Bekledim neden final yapıyor? Özcan Deniz dizisi Seni Çok Bekledim neden final kararı aldı? ile ilgili etiketler Star TV seni çok bekledim neden final yapıyor
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.