Seni Çok Bekledim ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?

Ekranların yeni sezon dizilerinden Seni Çok Bekledim başlıyor. Başrollerinde Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı Seni Çok Bekledim dizisi uzunca bir süredir hayranlar tarafından takip ediliyordu. Peki, Seni Çok Bekledim dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

Star TV ekranlarının yeni sezon dizisi Seni Çok Bekledim sonunda izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu’nun oynadığı Seni Çok Bekledim adlı dizinin reyting rekorları kırması bekleniyor.

Star TV’nin büyük bir merakla beklenen dizileri arasında gösterilen Seni Çok Bekledim’in yayınlanan son afişi de oldukça fazla ilgi gördü. Bu ilgiden oldukça memnun kaldıklarını ileten başrol oyuncuları Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu’nun da oldukça sabırsız tavırları gözlerden kaçmadı.

Seni Çok Bekledim ne zaman başlıyor?

Yönetmenliğini Şahin Altuğ’un yaptığı Skala Yapım ve DNZ Film imzası bulunan Seni Çok Bekledim dizisi ilk bölümü ile 29 Ocak 2021 Cuma akşamında Star TV ekranlarında başlıyor.

Seni Çok Bekledim ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun başrollerinde oynadığı Seni Çok Bekledim adlı dizisi kadrosunda Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç ve Damla Makar gibi isimler yer alıyor.

Seni Çok Bekledim dizi konusu

Hayatta hiçbir şeyin tesadüf olmadığına inanan Kadir ile aşka asla inanmayan Ayliz’in masal tadındaki aşk hikayesi izleyenleri ekran başına kilitleyecek.

Seni Çok Bekledim ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Özcan Deniz İrem Helvacıoğlu Seni Çok Bekledim
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.