Seni Çok Bekledim dizisi ne zaman başlıyor?

Star TV ekranlarında yakın bir zamanda ilk bölümü ile yayına girecek olan ve başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'un oynadığı Seni Çok Bekledim dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Seni Çok Bekledim dizisi ne zaman başlıyor? İşte detaylar…

Başrollerinde Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu'nun yer aldığı Seni Çok Bekledim dizisi için geri sayım başladı. İlk çekimlerin Erzincan'da yapıldığı Seni Çok Bekledim dizisinde daha sonraki çekimler için mekan olarak İstanbul'un seçildiği belirtildi. Peki, Seni Çok Bekledim dizisi ne zaman başlayacak?

SENİ ÇOK BEKLEDİM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Başrollerinde Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu'nun yer aldığı ve tutkulu bir aşk hikayesinin herkesi ekran başına kilitlemesi beklenen Seni Çok Bekledim dizisinin 2020 Ekim ayının sonlarına doğru başlaması bekleniyor.

Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara dizisinin Pazar günlerine alınması sonrasında Seni Çok Bekledim dizisinin 27 Ekim Salı günü başlaması bekleniyor.

Seni Çok Bekledim dizisi ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler Özcan Deniz İrem Helvacıoğlu Seni Çok Bekledim
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.