Seni Çok Bekledim Ayliz kimdir? İrem Helvacıoğlu kaç yaşında, nereli, evli mi?

Seni Çok Bekledim Ayliz kimdir? Seni Çok Bekledim dizisinde Ayliz karakterini canlandıran İrem Helvacıoğlu’nun hayatı merak edilmekte. İrem Helvacıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte İrem Helvacıoğlu'nun oynadığı diziler…

Seni Çok Bekledim Ayliz kimdir? sorusunun cevabını dizi takipçileri yakından izlemekte. Star TV ekranlarının yeni dizisi Seni Çok Bekledim’de Ayliz karakterine hayat veren İrem Helvacıoğlu’nun hayatını sizler için derledik. Peki, Seni Çok Bekledim İrem Helvacıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?

Seni Çok Bekledim dizisinde Ayliz, babasız büyüyerek hayata tutunmaya çalışmıştır. Tek başında kendi ayakları üzerinde durmayı başaran Ayliz, güzel bir fotoğrafçı kızdır.

SENİ ÇOK BEKLEDİM AYLİZ (İREM HELVACIOĞLU) KİMDİR?

2 Şubat 1990 tarihinde Almanya’da dünyaya gelen İrem Helvacıoğlu, çocukluk ve gençlik yıllarını gurbetçi olarak geçirdi. Aslen Ankaralı olan Helvacıoğlu’nun babası subay annesi ise bankacıdır. Bir de kız kardeşi olan Helvacıoğlu, akademik eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi‘nde Tiyatro Bölümü’nde tamamladı.

Seni Çok Bekledim Ayliz kimdir? İrem Helvacıoğlu kaç yaşında, nereli, evli mi?

Lisans eğitiminden sonra oyunculuğa geçiş yapan İrem Helvacıoğlu, ilk ekranlarla Behzat Ç. dizisiyle buluştu. Hem oyunculuğu hem de güzelliği ile adından sıkça söz ettiren Helvacıoğlu, 2021 yılında da Muhteşem Yüzyıl dizisinde Nur Bahar Hatun karakterini canlandırdı.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde de rol alan Helvacıoğlu, 2015 yılında Güneşin Kızları dizisinde Tuğçe karakterini canlandırdı. FOX TV’de yayınlanan No: 309 dizisinde de oynayan Helvacıoğlu, ATV ekranlarındaki Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı Nefes karakteriyle büyük beğeni topladı.

Seni Çok Bekledim Ayliz kimdir? İrem Helvacıoğlu kaç yaşında, nereli, evli mi? - Resim : 2

İki sezondur LC Waikiki giyim markasının reklam yüzü olan İrem Helvacıoğlu, Star TV’de yayınlanacak olan Seni Çok Bekledim adlı dizide Ayliz karakterine hayat verecek.

Seni Çok Bekledim Ayliz kimdir? İrem Helvacıoğlu kaç yaşında, nereli, evli mi? ile ilgili etiketler İrem Helvacıoğlu Seni Çok Bekledim Seni Çok Bekledim Ayliz Ayliz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.