Seni Çok Bekledim 8. bölüm izle 19 Mart 2021

Seni Çok Bekledim 8. bölüm izle Star TV’de. Ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olan Seni Çok Bekledim, 19 Mart 2021 Cuma akşamında son bölümü ile Puhutv platformunda olacak. Peki, Seni Çok Bekledim son bölümünde neler yaşanacak?

Star TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Seni Çok Bekledim dizisi izleyenler tarafından çok sıkı bir şekilde yakından takip ediliyor. 19 Mart akşamında saat 20.00’da Star TV’de yayınlanan Seni Çok Bekledim dizisi 8. son bölümü ile yine fırtınalar estiriyor.

Başrollerinde Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu’nun oynadığı Seni Çok Bekledim dizinin 8. son bölümümde; Kadir artık Ayliz hakkında tüm gerçek hayat hikayesine kavuşmak üzeredir. Ancak nikah saati gelmesine rağmen Kadir hala ortalarda yoktur.

SENİ ÇOK BEKLEDİM 8. BÖLÜM ÖZETİ

Nikah saati iyice yaklaşmış ve Ayliz artık iyice endişelenmeye başlamıştır. Ayliz’in annesinin sırrı Kadir’in aklını iyice karışmasına sebep olmuştur. Cemal ise Kadir’in hayatına eskisinden çok daha fazla dahil olmak üzeredir. İsmet de aile ile beraber bildiği gerçekler yüzünden iyice tedirgindir.

Seni Çok Bekledim 8. bölüm izle 19 Mart 2021

Selo da hapishanede artık tamamen bir yol ayrımına girmiştir. Dışarıda hayat tüm hızıyla akıp gitmeye devam ederken Kadir, öğrendiklerinin ağırlığını içinde taşıyarak Ayliz’in mutluluğuna gölge düşürmemek adına mücadele vermektedir. Ayliz’e hazırladığı sürpriz dolu bir gecenin sabahında hayatları paramparça olacaktır.

SENİ ÇOK BEKLEDİM 8. BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Seni Çok Bekledim 8. bölüm izle 19 Mart 2021 ile ilgili etiketler Seni Çok Bekledim Seni Çok Bekledim 8. bölüm seni çok bekledim son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.