Seni Çok Bekledim 7. son bölüm izle

Seni Çok Bekledim 7. bölüm full izlenmek için yayında. 12 Mart akşamında Star TV ekranlarında yayınlanan Seni Çok Bekledim dizisinin son bölümünü tek parça halinde kesintisiz Puhutv platformundan izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu’nun oynadığı Seni Çok Bekledim dizisinin 7. son bölümü 12 Mart Cuma akşamında Star TV ekranlarında izleyicisi ile buluştu. Her bölümü olay yaratan ekranların fenomeni, Seni Çok Bekledim son bölüm tekrarı dizi bitiminde Puhutv platformundan izlenebiliyor.

SENİ ÇOK BEKLEDİM 7. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Selo, tutuklanınca Kadir, onun oğlu Umut’a sahip çıkar. Bir yandan Ayliz ile birlikte Umut’un yaşadığı travmayı atlatması için çabalarken, bir yandan da aile olmanın provasını yaparlar.

Seni Çok Bekledim 7. son bölüm izle

Kadir, Ayliz’e büyük bir sürpriz hazırlamaktadır. Ayliz, bomboş bir evde karşına çıkacaklardan habersiz, kendini büyük bir kararın arifesinde bulur.

Cemal, Erol’un vereceği ifadeyle Selo’nun içeriden çıkamayacağına emindir. Oysa Erol’un aklında bambaşka bir plan vardır. İsmet, Cemal’in talimatıyla, onun için gizli araştırmalar yaparken, aradığının bizzat kendi evinde gizli olduğunu öğrenir. Karısı Songül ise kızının sakladığı gerçeklerle yüz yüze gelecektir.

Seni Çok Bekledim 7. son bölüm izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.