Seni Çok Bekledim 4. bölüm izle!

Seni Çok Bekledim 4. bölüm full kesintisiz izlenmek için yayında. 19 Şubat Cuma akşamı Star tv'de yeni bölümü yayınlanan Seni Çok Bekledim 4. bölüm izle bağlantısı tek parça BLU TV platformundan da izlenebilecek. Peki yeni bölümde neler olacak?

Seni Çok Bekledim 4. bölüm izle linki merak ediliyor. Başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun rol aldığı ve her Cuma akşamı STAR TV'de yayınlanan Seni Çok Bekledim 4. bölüm tek parça STAR TV canlı yayınında izlenebilecek. Peki, Seni Çok Bekledim yeni bölümde neler olacak?

Seni Çok Bekledim 4. son bölümüyle 19 Şubat Cuma akşamı STAR TV'de yayınlanacak.

Zahide’nin başına gelen trajedi iki aileyi de perişan eder. Bir yanda Erol’u bu işten kurtarmaya çalışan Cemal ve Mihre, diğer yanda karısının intikamını almak isteyen Selo vardır. Kadir, Erol’un bu ölümle bir ilgisinin olup olmadığını araştırırken Selo’nun da bu yöndeki şüpheleri giderek artar.

Ayliz’in Serkan’la yaşadıklarından sonra onu bir an bile yalnız bırakmayan Kadir, Ayliz’i babasını bulma konusunda destekler.

SENİ ÇOK BEKLEDİM 4. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Seni Çok Bekledim 4. bölüm izle! ile ilgili etiketler Star TV seni çok bekledim 4. bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.