Seni Çok Bekledim 3. bölüm izle!

Seni Çok Bekledim 3. bölüm izle! Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun başrol oynadığı Seni Çok Bekledim 3. bölüm STAR TV'de bu akşam yayınlandı. 12 Şubat Cuma akşamı yeni bölümü yayınlanan Seni Çok Bekledim 3. bölüm izle linki full tek parça BLU TV ekranlarında da izlenebilecek. Geride kalan bölümleri izleyiciden tam not alan Seni Çok Bekledim 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

STAR TV'nin iddialı yapımlarından olan ve geçtiğimiz sezondan itibaren beklenen Seni Çok Bekledim dizisi 3. yeni bölümü ile 12 Şubat Cuma akşamı izlendi. Geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölüm sonrası Seni Çok Bekledim 3. bölüm fragmanları da merak konusu olmuştu. Bu akşam ise yeni bölüm zamanı. Seni Çok Bekledim 3. bölüm izle linki...

SENİ ÇOK BEKLEDİM 3. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ayliz; kimseye bağlanmamayı, annesi onu kimsesizler yurduna bırakıp gittiğinde öğrenmiştir. Serkan ile de bu yüzden evlenmek ister. Aşık değildir ona. Sadece güvenli bir limandır gözünde. Ama Kadir'i görünce her şey değişir. Yıllardır kaçtığı hissin bu olduğunu hemen anlar.

Star TV ile Seni Çok Bekledim 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Seni Çok Bekledim son bölümde neler oldu?.

 

Ayliz Kadir'den uzak durmaya çalışsa da hayat görünmeyen iplerle bağlar ikisini birbirine ve her defasında tekrar bir araya gelirler. Ayliz bu hislerle tanıştıktan sonra Serkan'la evlenemez ama Kadir'den de uzak durmaya çalışır. Sonunda Ayliz ve Kadir kavuştuklarında büyük bir sır açığa çıkar.

Seni Çok Bekledim 3. bölüm izle! ile ilgili etiketler Star TV seni çok bekledim 3. bölüm izle seni çok bekledim star tv canlı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.