Seni Çok Bekledim 3. bölüm fragmanı izle!

Seni Çok Bekledim 3. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun yeni dizisi Seni Çok Bekledim 3. bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, Seni Çok Bekledim yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Seni Çok Bekledim 3. bölüm fragmanı izle linki merak ediliyor. 5 Şubat Cuma akşamı yeni bölümü STAR TV'de ekrana gelen Seni Çok Bekledim 3. bölüm fragmanı, dizinin son bölümünün ardından izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan ilk bölümü izleyiciden tam not aldı.

SENİ ÇOK BEKLEDİM 3. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SENİ ÇOK BEKLEDİM 2. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kadir'in, babasının yadigarı yüzüğün yuvarlanıp Ayliz'in ayaklarının dibine gelmesi Ayliz'i şok eder. İlk bölüm finalinde Kadir'in yüzüğünü bulan Ayliz, artık kalbinin sesini dinlemeye karar verip, Kadir'e seslenmişti. O andan itibaren hayat onları hep bir araya getirir. Bu karşılaşmalar Kadir'i her seferinde Ayliz'e daha da yakınlaştırsa da Ayliz'i ürkütmektedir. Çünkü Ayliz bir başkasıyla evlenmek üzeredir.

Ayliz; kimseye bağlanmamayı, annesi onu kimsesizler yurduna bırakıp gittiğinde öğrenmiştir. Serkan ile de bu yüzden evlenmek ister. Aşık değildir ona. Sadece güvenli bir limandır gözünde. Ama Kadir'i görünce her şey değişir. Yıllardır kaçtığı hissin bu olduğunu hemen anlar.

Seni Çok Bekledim 3. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Star TV seni çok bekledim 3. bölüm fragmanı seni çok bekledim yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.