Seni Çok Bekledim 12. bölüm fragmanı

Seni Çok Bekledim 12. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 9 Nisan 2021 akşamı Star Tv'de yayınlanan bölüm sonrası dizinin takipçileri Seni Çok Bekledim 12. bölüm fragmanı izlemek için harekete geçti. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun yer aldığı dizi bu akşam 11. son bölümü ile ekrana geldi.

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun yer aldığı Seni Çok Bekledim her Cuma Star Tv'de yayınlanıyor. Dizinin reytinglerde rakiplerinin gerisinde kalması aynı gün yayınlanan Ramo, Son Yaz, Kırmızı Oda gibi dizilerin adeta Cuma gününe ambargo koyması sonucunda belki de Seni Çok Bekledim'in son bölümlerini izliyor olabilirsiniz.

Bu akşam Star Tv'de yayınlanan Seni Çok Bekledim 12. bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizden takip edebilirsiniz.

Kadir, gemileri yakmış, Cemal'e karşı savaş baltalarını çıkarmıştır. Kardeşi Erol'la işbirliği yaparak şirketteki hisse dengesini lehine çevirme kararı alır. Ancak tam bu sırada öğrendikleri aklını fena halde karıştırır.

Ayliz, yaşadığı şokun etkisindedir. Tesellisi, durumdan habersiz olsa bile, her zaman yanında olan Kadir'dir. İsmet, Cemal'in baskısıyla bildiklerini Kadir'le paylaşamaz. Yine de öğrendiği bilgi, başına bela olur. Karısı Songül'le birlikte kan donduran bir olayla yüzleşirler.

SENİ ÇOK BEKLEDİM 12. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Seni Çok Bekledim 12. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler Star TV seni çok bekledim 12. bölüm fragmanı seni çok bekledim yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.