Seni Çok Bekledim 11. son bölüm izle

Seni Çok Bekledim 11. bölüm full izle 9 Nisan Cuma akşamında Star TV’de. Başrollerinde Özcan Deniz’in oynadığı Seni Çok Bekledim 11. bölüm tek parça halinde dizi bitiminde Puhu TV platformunda olacak. Peki, Seni Çok Bekledim 11. son bölümde neler yaşanacak?

Seni Çok Bekledim 11. bölüm ile 9 Nisan Cuma akşamında Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Başrollerinde Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı Seni Çok Bekledim dizisinin son bölümünde, Kadir artık gemileri yakmış bir halde Cemal’e karşı savaş ilan etmiştir. Kardeşi Erol’la birlikte iş birliği içerisindedir.

SENİ ÇOK BEKLEDİM 11. BÖLÜM ÖZETİ

Tüm olup bitenler devam ederken Cemal’in öğrendikleri aklını iyice karıştırır. Ayliz ise yaşadığı şokun etkisinden bir türlü çıkamazken tek tesellisi yine kadir olacaktır. Ancak Kadir’in bazı yaşananlardan haberi yoktur ve Ayliz bunu sır gibi saklamaktadır.

Seni Çok Bekledim 11. son bölüm izle

İsmet de Cemal’in baskısı sonrasında bildiklerini Kadir’e asla anlatamaz. Yinede bilip öğrendikleri aslında başına bela açacaktır. Karısı Songül ile beraber kan donduracak bir olaya şahit olurlar. Cemal de bir an önce gereken hamlesini yaparak şirketi ele geçirmenin planlarını kurmaktadır.

Ancak bunun için bazı şeyleri göze almak durumundadır. Kadir’i saf dışında bırakacak yeni planı için harekete geçmek üzere olan Cemal, endi öz oğlu Erol’a vereceği zararı aklının ucundan dahi geçirmez. Artık her şey içinden çıkılmaz bir hale gelecektir.

SENİ ÇOK BEKLEDİM 11. SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Seni Çok Bekledim 11. son bölüm izle ile ilgili etiketler Seni Çok Bekledim 11. bölüm seni çok bekledim son bölüm Seni Çok Bekledim

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.