Seni Çok Bekledim 10. bölüm

Seni Çok Bekledim 10. bölüm full izlenmek için yayında. Star TV ekranlarının sevilen dizisi Seni Çok Bekledim 10. bölüm ile tek parça halinde Puhutv’de.

Seni Çok Bekledim 10. bölüm ile 2 Nisan Cuma akşamında Star TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun oynadığı Son Yaz dizisinin son bölümünde; Dedesinin ölümünden iyice şüphelenen Kadir araştırmalarına başlarken öğrendiği bazı gerçekler canını fazlasıyla yakar.

Ayliz ile arasında sır kalmasını istemeyen Kadir, gerçekleri ona söylerken oldukça zorlanır. Evde yaşanan sarsıcı olaylarla birlikte Kadir sonunda Cemal ile karşı karşıya gelmek zorunda kalır. Artık sadece kendi için değil Ayliz içinde savaşacaktır.

Seni Çok Bekledim 10. bölüm

Ayliz ve Kadir, ailelerinin geleceği için planlar yaparken Ayliz aldığı bir haberin etkisiyle şok geçirir. Ayliz için bu durumu atlatmak da Kadir’le paylaşmak da kolay olmayacaktır.

Kadir, Cemal’i evden uzaklaştırmak için kararlıdır. Ancak Cemal, Mihre ve Ayliz’i tarafına çekmeyi başararak Kadir’e karşı hamle yapar. Öte yandan Kadir, hiç aklına gelmeyecek bir gerçekle yüzleşmek üzeredir.

Meryem, Erol’a olanlardan sonra Selo ile yaptığı plandan pişmanlık duymaya başlar. Kendini affettirmek için ne yapması gerektiğini düşünürken tüm hayatını değiştirecek kötü bir haber alır.

SENİ ÇOK BEKLEDİM 10. BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Seni Çok Bekledim 10. bölüm ile ilgili etiketler Seni Çok Bekledim

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.