Seni Çok Bekledim 1. bölüm izle

Seni Çok Bekledim 1. bölüm izlemek için yayında. 29 Ocak 2021 Cuma akşamında Star TV ekranlarında yayınlanan Seni Çok Bekledim 1. bölümünün tamamını kesintisiz tek parça halinde puhutv platformundan izleyebilirsiniz.

Seni Çok Bekledim 1. bölüm ile Star TV ekranlarında. Başrollerinde Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu’nun oynadığı Seni Çok Bekledim dizisinin son bölümü 29 Ocak akşamında Star TV ekranlarında yayınlandı. Diziyi merak eden izleyenler ilk bölümünde neler yaşandığına dair tüm detaylara haberimizden ulaşabilecekler.

Seni Çok Bekledim 1. bölüm

13 Mart 1992 tarihinde Erzincan’da yaşanan depremde Eren ailesinin dağıldığı an her şey değişir. Kadir Eren henüz 17 yaşında iken öldü sanılarak cesetlerin arasında gözleri açmıştır. Hayata dönmesine sevinirken babasının ölüm haberi ile yıkılmıştır. Annesi ise başka bir adamla evlenen Kadir bir daha kolay kolay hayata tutunamamış ve her zaman bir yanı eksik kalmıştır.

Seni Çok Bekledim 1. bölüm

O gün hayatına bir dönüm noktası olur ve babasından kalan yadigar yüzük parmağından çıkarak Ayliz’in ayakları altına yuvarlanır. Tıpkı babasında olduğu gibi. O andan itibaren aslında ikisinin de hayatları tamamen değişmiştir. Hayat her zaman onları tekrardan bir araya getirir. Kadir her seferinde bu tesadüflere sevinirken Ayliz bu durumdan oldukça ürkmektedir. Çünkü Ayliz artık bir başkası ile evlenmek üzeredir.

SENİ ÇOK BEKLEDİM 1. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.