Seneyi Türkiye İş Bankası'nda kapatanlara, faizsiz nakit desteği! Mobil uygulamayı indirene 10 bin TL yatırılacak!

Yeni aya girilmesi ile birlikte hem yeni kampanyalar duyuran hem de mevcut kampanyalarının içeriklerini düzenleyen Türkiye İş Bankası, yeni müşterilerine faizsiz nakit desteği vereceğini bildirdi.

2022 yılının son ayına girilmesi ile birlikte yeni duyurular yaparak sektörde fark yaratan bankalardan birisi olarak öne çıkan Türkiye İş Bankası, mevcut kampanyalarının içeriklerini düzenlediğini ve kampanyalar kategorisinin altına yeni kampanyalar eklediğini bildirdi. Hem yeni müşterilerini hem de mevcut müşterilerini düşünerek hazırlamış olduğu kampanyaların ayrıntılarını paylaşan Türkiye İş Bankası, bir de faizsiz nakit desteği hizmeti sunacağını açıkladı.

Resmi internet sayfası üzerinden bir duyuru yayınlayarak tüketicileri bilgilendiren Türkiye İş Bankası, henüz banka müşterisi olmayan ancak sene sonuna kadar Türkiye İş Bankası müşterisi olmak adına bir adım atmayı planlayan tüm potansiyel müşterileri için yeni bir kampanya düzenlediğini bildirdi. Söz konusu kampanyanın nakit ödeme içeriğine sahip olduğunu ifade eden banka, ayrıntıları tüketiciler ile paylaştı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN YENİ MÜŞTERİLERİNE FAİZSİZ NAKİT DESTEĞİ!

Seneyi Türkiye İş Bankası'nda kapatanlara, faizsiz nakit desteği! Mobil uygulamayı indirene 10 bin TL yatırılacak!

Aralık ayına girilmesi ile birlikte senenin son kampanyalarına ilişkin bilgilendirmeler yapan Türkiye İş Bankası, potansiyel müşterilerini de unutmadı. Mobil uygulama üzerinden banka müşterisi olacak olan tüketicilere seslenen Türkiye İş Bankası, sürecin 31 Aralık tarihine kadar tamamlanması durumunda yeni müşterilerine 10 bin TL’ye kadar faizsiz masrafsız taksitli nakit avans fırsatı sunacağını bildirdi. Kampanya kapsamında yararlanılabilecek olan azami vade sayısı ise 5 ay olarak açıklandı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NIN FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türkiye İş Bankası tarafından yayınlanmış olan yeni kampanya kapsamında 10 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarını faiz uygulaması olmadan karşılamak isteyen tüketicilerin, öncelikle bankanın mobil uygulaması üzerinden müşteri olma sürecini tamamlamaları gerektiği bildirildi. Sonrasında ise yine mobil uygulama üzerinden kart başvurusu yapılması gerektiğini belirten banka, kart başvurusunun onaylanmasını takip eden bir hafta içerisinde mobil uygulamanın “başvurular” ekranı üzerinden faizsiz taksitli nakit avans kampanyasına online olarak başvuru yapılabileceğine işaret etti.

Seneyi Türkiye İş Bankası'nda kapatanlara, faizsiz nakit desteği! Mobil uygulamayı indirene 10 bin TL yatırılacak! ile ilgili etiketler Türkiye İş Bankası kredi faiz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.