Şener Şen ve Neşat Ertaş'ın tanışma görüntüleri gündem oldu!

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Şener Şen ile 'bozkırın tezenesi' olarak bilinen rahmetli Neşat Ertaş'ın 'Gönül Yarası' filminin çekimleri sırasında tanıştıkları anda çekilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Sinema sanatçısı Şener Şen ile 'Bozkırın Tezenesi' olarak da bilinen halk ozanı Neşet Ertaş'ın ilk kez karşılaştığı anlar gündem oldu.

2005 yılında vizyona giren 'Gönül Yarası' filminin setinde Şener Şen ile karşılaşan Neşet Ertaş, kendisiyle tanışmanın verdiği mutluluğu dile getiriyor ve iki sanatçı birbirlerine sarılıyorlar.

''DÜNYANA KATILABİLDİYSEM NE MUTLU BANA''

Ertaş, bu sırada “Gözlerinden öperim. Bu sana olan sevgim yüreğimde kalmadı şükür. Dünyana katılabildiysem ne mutlu bana” ifadelerini kullanıyor.

Yönetmenliğini Yavuz Turgul'un yaptığı film,, Oscar ödüllerinde 'En İyi Yabancı Film’ dalında Türkiye’yi temsil etmişti.

Şener Şen ve Neşat Ertaş'ın tanışma görüntüleri gündem oldu!

Şener Şen ve Neşat Ertaş'ın tanışma görüntüleri gündem oldu! ile ilgili etiketler Şener Şen Yeşilçam Neşat Ertaş bozkırın tezenesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.