Senenin son promosyon kampanyası duyuruldu! Türkiye İş Bankası emekli promosyon ödemelerini güncelledi!

Türkiye İş Bankası yeni aya yeni bir duyuru ile başladı. Emekli promosyonu kampanyasının içeriğini düzenlediğini belirten banka, ayrıntıları tüketiciler ile paylaştı.

Yeni ayın ilk gününe yeni bir duyuru ile başlamış olan Türkiye İş Bankası, halen emekli promosyonlarından faydalanmamış olan veya faydalanmış olsa da arada oluşan farkı ödeyerek maaş hesabını Türkiye İş Bankası bünyesine taşımak isteyen emekli vatandaşlar için promosyon tutarlarını güncellediğini bildirdi.

1 Kasım tarihinde güncellendiği duyurulmuş olan Sosyal Güvenlik Kurumu maaş ödemeleri protokolü kapsamında bir önceki ay yeni promosyon kampanyasını açıklamış olan Türkiye İş Bankası, yeni ayın gelmesi ile birlikte ilgili kampanyasına dair yeni bir açıklama yaptı. Promosyon kampanyasının içeriğini güncellediğini belirten banka, 31 Aralık tarihine kadar başvurulara açık kalacak olan ek ödeme kampanyasına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN GÜNCEL PROMOSYON KAMPANYASI DUYURUSU!

Senenin son promosyon kampanyası duyuruldu! Türkiye İş Bankası emekli promosyon ödemelerini güncelledi!

1 Aralık Perşembe gününe ilişkin yeni bir duyuru yayınlayan Türkiye İş Bankası, emekli ek ödeme kampanyasının içeriğini güncellediğini bildirdi. Maaş hesabı henüz banka bünyesinde bulunmayan emekli vatandaşları kapsayan yeni kampanyanın ayrıntıları, tüketiciler ile paylaşıldı.

Resmi internet sayfası üzerinden yeni bir metin yayınlayan Türkiye İş Bankası, promosyon tutarlarının güncellendiğini bildirdi. Maaş hesabını banka bünyesine taşıyan ve ilgili hesabın en az 3 yıl boyunca orada kalacağının sözünü veren emekli vatandaşlar için belirlenmiş olan yeni ek ödeme tutarları, şu şekilde açıklandı:

  • SGK’dan 3.499 TL ve altı tutarlarda maaş alanlara: 4.500 TL
  • SGK’dan 3.500- 7.499 TL aralığında maaş alanlara: 5.250 TL
  • SGK’dan 7.500- 9.999 TL aralığında maaş alanlara: 6.750 TL
  • SGK’dan 10.000 TL ve üzeri tutarlarda maaş alanlara: 7500 TL

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN NASIL PROMOSYON ÖDEMESİ ALINIR?

Türkiye İş Bankası’ndan promosyon ödemesi alabilmek için öncelikle maaş hesabının banka bünyesine taşınması gerekmektedir. Söz konusu taşıma işlemi için ise bankanın mobil uygulamasına, internet bankacılığı kanalına veya banka şubelerine müracaat edilebilmektedir. Maaş hesabının taşındığına yönelik onay gelmesini takiben ek bir başvuruya ihtiyaç duymadan promosyon ödemeleri hesaplara aktarılacaktır.

Senenin son promosyon kampanyası duyuruldu! Türkiye İş Bankası emekli promosyon ödemelerini güncelledi! ile ilgili etiketler Türkiye İş Bankası emekli promosyon
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.