'Sende cin var' diyerek kadınları taciz edip cinsel ilişkiye zorlamış! Sahtekarın evinden çıkanlar şoke etti...

Kendisini 'din alimi olarak' tanıtarak kadınlara yardım edeceğini söyleyen bir dolandırıcı daha tutuklandı. Yardım için kendisine gelen kadınları 'cin çıkarma' bahanesiyle taciz edip üstüne üslük görüntülerle tehdit eden dolandırıcı Bahadır Koyuncu, tutuklandı. Koyuncu'nun evinden çıkanlar ise dehşete düşürdü.

Muğla Fethiye'de Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Muğla Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Fethiye KOM Büro Amirliği ekipleri tarafından sözde 'din alimi' dolandırıcı Bahadır Koyuncu'nun bilgisayarında, kadınları cinsel lişkiye zorladığı görüntüler ortaya çıktı. 

Koyuncu'nun evinde yapılan aramalarda ruhsatsız tabancalar, pompalı tüfekler, pala, mınçıka, kelepçe ile tarihi eser olduğu değerlendirilen sikke, yüzük, Kur’an-ı Kerim ele geçirildi.

'Sende cin var' diyerek kadınları taciz edip cinsel ilişkiye zorlamış! Sahtekarın evinden çıkanlar şoke etti...

CİN ÇIKARMA BAHANESİYLE TACİZ

Mağdur kadınlar, ifadelerinde, psikolojik sorunlar yaşadıklarını, yardım umuduyla kendisini ‘din alimi’ olarak tanıtan Bahadır Koyuncu'ya gittiklerini anlattı. Mağdurlar, Koyuncu'nun kendilerine ilk görüşmede vücutlarının cinler tarafından ele geçirildiğini söylediğini, sonraki görüşmelerde ‘cin çıkarma’ bahanesiyle kendilerini cinsel ilişkiye zorladığını, gizlice videoya çekildiklerini ise daha sonra şantaj yaptığında anladıklarını söyledi.

'Sende cin var' diyerek kadınları taciz edip cinsel ilişkiye zorlamış! Sahtekarın evinden çıkanlar şoke etti... - Resim : 2

Bir kadının, ifadesinde, "Şantaj kasetleriyle bizi tekrar birlikte olmamız için zorladı. Biz de kimseye söyleyemedik. Mecbur bıraktı ve gittik hatta evimize bile geldi" dediği öğrenildi.

EVİNDE YOK YOK

Bahadır Koyuncu'nun ev ve iş yeri olarak kullandığı adreslerde yapılan aramalarda; 2 ruhsatsız tabanca, 1 kurusıkı tabanca, 1 kelepçe, 4 yivsiz tüfek ve tüfeğe ait 87 fişek, 1 pala, 1 kelepçe, 12 tabanca fişeği, 1 dedektör, 20 tarihi eser olduğu değerlendirilen sikke, 5 yüzük, 5 obje, Kur'an-ı Kerim ile sözde 'büyü yapma' ve 'cin çıkarma' seanslarında kullanılan öküz boynuzu, kaplumbağa kabukları, semboller, dini ritüellerde kullanılan sıvı maddeler, tarot kağıtları, muskalar ve çeşitli kitaplar ele geçirildi.

'Sende cin var' diyerek kadınları taciz edip cinsel ilişkiye zorlamış! Sahtekarın evinden çıkanlar şoke etti... - Resim : 3

Operasyonda Bahadır Koyuncu ile ona yardım ettiği tespit edilen A.Ç. ve Ş.K. gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen Koyuncu, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, A.Ç. ve Ş.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

'Sende cin var' diyerek kadınları taciz edip cinsel ilişkiye zorlamış! Sahtekarın evinden çıkanlar şoke etti... ile ilgili etiketler Fethiye Muğla cin çıkarma sahte hoca
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.