Senaristler Camdaki Kız'ı Sır Gibi Saklıyor! Cana'da Yeni Sezonda Aldatma Potansiyeli

Sezonun en flaş dizilerinden biri olan Camdaki Kız 2. yeni sezonundan yeni bilgiler gelmeye başladı. Yeni sezona doğru adım adım gidilirken şimdiden hikayenin ne olacağı merak edildi. Asıl bomba ise oyuncular ile senaristler arasında yaşandı.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından senaryoya aktarılan Camdaki Kız dizisini artık sadece izleyenler merak etmiyor. Yeni sezona bomba gibi dönmeye hazırlanan Camdaki Kız dizisinin hikayesi oyunculardan bile saklanıyor. İlk sezonda sadece 9. bölüm yayınlanabilen dizide ilk bomba ise Hayri karakteriyle patlıyor.

Camdaki Kız dizisi sezon finali yapınca oyuncularda dinlenmek için tatile giderek stres attı. Dizide Cana karakterine hayat veren Hande Ataizi oğlu Leon ile birlikte Bodrum sahillerine akın etti. Ataizi oldukça başarılı geçen sezonun hemen ardından yaptığı ilk açıklamasında, “Çok keyifli bir projeye imza atıyoruz. Sezon finalini Cana ile yaptık. Şimdi Bodrum’dayız” dedi.

Senaristler Camdaki Kız'ı Sır Gibi Saklıyor! Cana'da Yeni Sezonda Aldatma Potansiyeli

Yeni sezonda hangi karakterlerin karşısına çıkacağı merakla beklenen Camdaki Kız dizisi için konuşan Ataizi, senaristlerin bile kendisinden her şeyi sır gibi sakladıklarını söyledi. Ataizi, “Şimdilik konuşmak için oldukça erken. Cana’nın durumu bile belirsiz. Aldatma potansiyeli var. Şimdiden kimseyi kınamamak gerekli. Cana’nın halen mutsuz olduğunu düşünmekteyim. Üzücü bir karakter” ifadelerine yer verdi.

Senaristler Camdaki Kız'ı Sır Gibi Saklıyor! Cana'da Yeni Sezonda Aldatma Potansiyeli - Resim : 2

Senaristler başrol oyuncuları dahil kimseye ser verip sır vermezken Camdaki Kız yeni sezonun şimdiden izleyicilerde de büyük bir heyecan yaşanmasına neden oldu. Dizide Cana karakterinin saçının çekildiği sahneden de bahseden Ataizi ilk düşüncesi olarak, “Ben bunu hak ettiğini düşünüyorum. Seyirci de mutlaka ki hak vermiştir. Sahneyi çekerken de aynı düşünceleri paylaşıyorduk. Rövanş için bir şey diyemem” sözlerine yer verdi.

Senaristler Camdaki Kız'ı Sır Gibi Saklıyor! Cana'da Yeni Sezonda Aldatma Potansiyeli - Resim : 3

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız’ın 2. yeni sezonunun 2021 yılının Eylül ayı sonlarında izleyicisi ile yeniden buluşması bekleniyor.

Senaristler Camdaki Kız'ı Sır Gibi Saklıyor! Cana'da Yeni Sezonda Aldatma Potansiyeli ile ilgili etiketler Hande Ataizi Camdaki Kız Cana
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.