Sen Sağ Ben Selamet filminin konusu nedir? Sen Sağ Ben Selamet oyuncuları kimlerdir?

16 Şubat Salı günü Show TV yayın akışında yer alan Sen Sağ Ben Selamet filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komedi türündeki film Sen Sağ Ben Selamet hangi kanalda, Sen Sağ Ben Selamet oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

16 Şubat Salı günü Show TV yayın akışında yer alan Sen Sağ Ben Selamet adlı komedi filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Sen Sağ Ben Selamet 2016 yılında vizyona girerek gişede başarı elde etmiştir.

Sen Sağ Ben Selamet adlı komedi filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Sen Sağ Ben Selamet filminin konusu nedir, Sen Sağ Ben Selamet oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Sen Sağ Ben Selamet filminin konusu ne?

Üç kaçağın yolu sık sık kesişmeye başlamıştır. Cezaevinden tahliyesine iki gün kalan Selamet ile müebbet cezası olan koğuş arkadaşı Sansar, aynı yolun yolcuları olduğunu öğrenir. Sansar’ı, Sivas Kapalı Cezaevi’ne götürecek nakil aracı, Selamet’i de memleketine bırakacağını öğrenmişlerdir. Bu yolun karşı yönden gelen farklı bir yolcusu daha olacaktır, Goril Behlül.

Sen Sağ Ben Selamet filminin konusu nedir? Sen Sağ Ben Selamet oyuncuları kimlerdir?

Araçlarının çarpışmasından sonra başlarından macera dolu komik olaylar geçecek olan bu üç kaçağın sürükleyici aksiyon, komedi ve maceralarına konu edinen filmin oyuncu kadrosunda ise Ufuk Özkan, Burçin Bildik, Tuvana Türkay, Lale Başar,Ayçin İnci, Hakan Karahan, Hasan Küçükçetin, Murat Kocacık, Müge Uzel, Gamze Aydoğdu, Emrah Özdilek ve Savaş Alp Başar yer almaktadır.

Yapımcılığını Süreç Film, İnci Gündoğdu Ve İsmail Gündoğdu’nun yaptığı “Sen Sağ Ben Selamet” filminin yazarlığını ve yönetmenliğini ise Ersoy Güler üstlenmiştir.

Sen Sağ Ben Selamet filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Ersoy Güler

Oyuncular: Burçin Bildik, Ufuk Özkan, Tuvana Türkay

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 16 Aralık 2016

Sen Sağ Ben Selamet filminin konusu nedir? Sen Sağ Ben Selamet oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Sen Sağ Ben Selamet filminin konusu nedir oyuncuları kimlerdir ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.