Sen Sağ Ben Selamet filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

5 Ağustos Show TV yayın akışında yer alan Sen Sağ Ben Selamet adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Sen Sağ Ben Selamet hangi kanalda? Sen Sağ Ben Selamet oyuncuları kimlerdir?

5 Ağustos Show TV yayın akışında yer alan Sen Sağ Ben Selamet adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Sen Sağ Ben Selamet 2016 yılında vizyona girmiştir..

SEN SAĞ BEN SELAMET FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Üç kaçağın yolu sık sık kesişmektedir. Cezaevinden tahliyesine iki gün kalan Selamet ile müebbet cezası olan koğuş arkadaşı Sansar, aynı yolun yolcularıdır. Sansar’ı, Sivas Kapalı Cezaevi’ne götürecek nakil aracı, Selamet’i de memleketine bırakacaktır. Bu yolun karşı yönden gelen bir başka yolcusu daha vardır; Goril Behlül. Araçlarının çarpışmasından sonra başlarından macera dolu komik olaylar geçecektir.

Sen Sağ Ben Selamet filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

SEN SAĞ BEN SELAMET FİLMİNİN OYUCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen:  Ersoy Güler

Oyuncular: Burçin Bildik, Ufuk Özkan, Tuvana Türkay

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 16 Aralık 2016

Sen Sağ Ben Selamet filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler film 5 Ağustos Show TV Sen Sağ Ben Selamet konusu özet oyuncuları kimler yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.