"Sen ne kadar boş bir adamsın"

Habertürk'te Didem Arslan Yılmaz'ın hazırlayıp sunduğu Türkiye'nin Nabzı programında TBMM'de görüşülen yeni baro yasa teklifi konuşuldu. Programın konukları arasında bulunan İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili Müsavat Dervişoğlu ile AK Parti eski milletvekili gazeteci Resul Tosun arasında tartışma yaşandı. Dervişoğlu, Tosun'a yönelik "Yav sen ne kadar boş bir adamsın be" diye hakaret etti.

Habertürk'te yayımlanan Türkiye'nin Nabzı programına Ankara'dan konuk olan İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, stüdyonun sesinin Ankara'ya gecikmeli ulaşması yüzünden suçlamalarına cevap veren Resul Tosun'a yönelik yakışıksız ifadeler kullandığı bir tartışma başlattı. 

“Çoklu Baro” yasa teklifinin tartışıldığı sırada konuşma sırası gelen İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu sözünü kestiği gerekçesi ile AK Parti 22. Dönem Milletvekili gazeteci Resul Tosun'a hitaben çirkin ifadelerle hakaret etti. 

Dervişoğlu'nun “Yav sen ne kadar boş bir adamsın be” sözleri üzerine Resul Tosun “Hakikaten saçmalıyorsun” diye cevap verdi. 

Bu sözlerin ardından ikili arasındaki karşılıklı suçlamalar Didem Arslan Yılmaz'ın müdahalesi ile sona erdi.

SKANDAL CÜMLE İÇİN DE TOSUN'U SUÇLADI

Programın ilerleyen dakikalarında Resul Tosun, Dervişoğlu'na kendisine yönelik "Boş adam" gibi bir ifade kullanıp kullanmadığını sordu. "Eğer söylemişsen aynen iade ederim" dedi. 

O an böyle bir ifade kullanmadığını söyleyen Dervişoğlu, daha sonra söz sırası kendisine geldiğinde bu cümleyi kullandığını, sebebini ise bu sözünden önce Tosun'un iki kez kendisine "Saçmalıyorsun" demesini gösterdi.

Peki gerçekten böyle mi oldu?

Programda Dervişoğlu'nun ortamı geren suçlamaları üzerine Tosun "cevabı alınca" diye söze girdi. Ancak Tosun'un tamamlayamadığı bu sözler üzerine Dervişoğlu daha da öfkelenip, "Neyin cevabını verdin ki. Söylediğin bir tane muteber cümle yok ki..." dedi.

Bunun üzerine Tosun da "Saçmalıyorsun ya" ifadesini kullandı.

İşte bu sözün ardından bu kez Müsavat Dervişoğlu “Yav sen ne kadar boş bir adamsın be” diye Tosun'a hakaret etti.

Tosun'un buna yanıtı ise "Hakikaten saçmalıyorsun" oldu.

"Sen ne kadar boş bir adamsın" ile ilgili etiketler İYİ Parti AK Parti Habertürk Didem Arslan Yılmaz müsavat dervişoğlu resul tosun barolar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.