Sen misin Yunan'ı denize döken?

Sen misin Yunan’a denize döken. Bakın intikam böyle alınıyor. Hem de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisinin içinden alınıyor.

Nasıl mı?

Şu cümlelerle:

“Mavi Vatan’ın tarifine baktığınız zaman egemenlik haklarının ötesinde alanı kapsayan bir kavram. Bu alanı kendi egemenlik alanınız olarak görürseniz, o zaman saldırgan ve yayılmacı bir algı yaratırsınız.”

Türk donanmasının en önemli komutanları yıllardır denizlerdeki hakkımızı korumak için ellerinden gelen çabayı gösterdi ve bu mücadele için bedeller ödedi.

Mavi Vatan’dan kim(ler) rahatsız oldu: ABD, AB, Yunanistan, Rum, İsrail.

Yani topyekûn haçlı ittifakı. İsrail o tarihte kurulmadığı için o hariç Kurtuluş savaşımızda karşımızda olan cephe. Yanlarına Birinci Dünya Savaşı’nda sırtımızdan hançerleyenleri de alıp bize karşı her türlü saldırganlaştılar.

Milletimiz dik durdu ve Mavi Vatan artık yaşamımızın bir parçası oldu.

Ve bir eski Büyükelçi yeni siyasetçi çıkıp yukarıda aktardığım cümleleri söyledi.

Bu büyükelçinin görev dönemi iyi araştırılmalı. Sıkıntı yoksa ucuz kurtulmuşuz.

Ancak şu an yangın Büyük Komutan, Lider Atatürk’ün partisinin içinde.

(İmralı yolu da gösterildi zaten onlara)

CHP SEÇMENİNE VE ÜYELERİNE DÜŞEN GÖREV

“Yazıklar olsun” demek yetmiyor.

CHP seçmenine, üyelerine sesleniyorum…

Artık ses çıkarın. Evet, belki seçimi siz kazanacaksınız. Ama bu kadrolarla/zihin sahipleriyle seçimi kazanırsanız, hangi partiyi tutarsa tutsun Türk milleti, Türkiye kaybedecek. Partinize, yeniden Atatürk’e, kuruluş felsefenize dönmesi için gereken baskıyı uygulayın. Yoksa tehlike çok büyük. Bu Büyükelçinin etkili olacağı bir iktidar;

- Mavi Vatan’da,

- Karabağ’da,

- Terörle mücadelemizde

büyük sıkıntıların yaşanmasına yol açabilir.

Yapmanız gereken Atatürkçü ve 6 Ok’u, ilkelerinden biri de olan Milliyetçilik ilkesiyle benimseyen isimleri parti yönetiminize getirmek, yani aslınıza dönmek.

Yoksa Yunan denize dökülmenin intikamını bizzat onları denize döken büyük liderin partisinin içinden alacak.

MAVİ VATAN DERHAL MÜFREDATA GİRMELİ

Bir sözüm de iktidara…

Mavi Vatan ve Türklerin denizcileşmesi derhal Milli Eğitim Bakanlığı tarafından müfredata eklenmeli. Gelecek nesillere verilebilecek denizcilik bilinci, Mavi Vatan’ımıza Yunan (Haçlı) penceresinden saldıranlara karşı en etkili kalkanımız olacaktır.

Diğer Yazıları