"Sen hiç üzülme! Çünkü sen üzülürsen..."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bugün bir mektup ulaştı. Mektup Almanya'dan yazılmıştı. Yazan kişi ise 9 yaşındaki kız çocuğu Sena. Erdoğan'a bu mektup Dolmabahçe'de gerçekleşen "Uluslararası Demokratlar Birliği Heyeti Toplantısı"nda ulaştı. Erdoğan'ın toplantı sırasında açıp okuduğu mektupta küçük Sena Cumhurbaşkanı'na "Sen üzülme. Çünkü sen üzülürsen bende çok üzülürüm" diye sesleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Dolmabahçe'de gerçekleşen Uluslararası Demokratlar Birliği Heyeti Toplantısı sırasında bir mektup ulaştırıldı.

Mektubu yazan kişi sadece 9 yaşında olan Sena adlı kız çocuğuydu. 

Almanya'dan yazan Sena'nın arzusu ise çok sevdiğini belirtiği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hiç üzülmemesiydi. 

"Sen hiç üzülme! Çünkü sen üzülürsen..."

9 yaşındaki Sena Duman'ın yazdığı mektuptaki ifadeleri ise şöyle:

"Ben Sena Duman ve seni gerçekten çok ama çok seviyorum. Bence Türkiye senin sayende bu kadar güzel oldu. Kardeşim Zeynep de seni çok seviyor. Bide dört ablam var. Sen hayatımda gördüğüm en iyi kişisin. Sen hiç üzülme. Çünkü sen üzüldüğünde ben de çok üzülürüm"

"Sen hiç üzülme! Çünkü sen üzülürsen..." - Resim : 2

"Sen hiç üzülme! Çünkü sen üzülürsen..." ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mektup Almanya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.