Sen Çal Kapımı yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in oynadığı FOX TV ekranlarının fenomen dizilerinden Sen Çal Kapımı yeni bölümlerinin hangi günler yayınlandığı ve saat kaçta başladığı merak ediliyor. Peki, Sen çal Kapımı dizisi yeni bölümleri hangi günler yayınlanıyor?

FOX TV ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Sen Çal Kapımı dizisi reytinglerde düşüş yaşamasına izleyenlerden her bölümde yakından takip ediliyor. Başrollerinde Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in yanı sıra Neslihan Yeldan ve Sinan Albayrak gibi isimlerinde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisi 39. bölümde sezon finali yapmaya hazırlanıyor.

SEN ÇAL KAPIMI HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Sen Çal Kapımı dizisi, Cumartesi günleri yayınlanıyor. Sen Çal Kapımı dizisinin 39. bölüm sezon finali, 17 Nisan Cumartesi akşamında FOX TV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

Sen Çal Kapımı yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

SEN ÇAL KAPIMI SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Sen Çal Kapımı 39. bölüm sezon finali ile 17 Nisan Cumartesi akşamında saat 22.45’te FOX TV ekranlarında başlıyor.

SEN ÇAL KAPIMI SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Eda ve Serkan yaşadıkları tehlikeye rağmen dilek kutusunda şanslarını denemeye devam ederler. Serkan hastalığından bahsetmeden hayatın tadını çıkartmak isterken kimse ondaki bu değişikliğe bir anlam verememektedir.

Sen Çal Kapımı yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? - Resim : 2

Serkan ve Eda sarı karavanlarında farklı bir yaşam tarzı deneyimlerler. Serkan’ın bu beklenmedik kararları Eda’nın da aklını karıştırmaktadır. Hayallerindeki karavanda sevdiği adamla hayatı dolu dolu yaşarken onları bekleyen tehlikenin farkında değildir. Başlarına gelen son olay Serkan’ın sırrının ortaya çıkmasına neden olacak mıdır?

Sen Çal Kapımı yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı Sen Çal Kapımı yeni bölüm Sen Çal Kapımı hangi günler Sen Çal Kapımı saat kaçta
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.