Sen Çal Kapımı sezon finali hangi gün? 17 Nisan Sen Çal Kapımı neden yayınlanmadı?

Sen Çal Kapımı sezon finali hangi gün sorusu, dizinin takipçilerinin merakla araştırdığı sorulardan oldu. Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in rol aldığı ve her Cumartesi akşamı yayınlanan Sen Çal Kapımı neden yayınlanmadı?

Sen Çal Kapımı sezon finali hangi gün, Sen Çal Kapımı neden yayınlanmadı soruları merak ediliyor. FOX TV'nin en çok izlenen dizilerinden olan ve başrollerinde Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in rol aldığı Sen Çal Kapımı 17 Nisan neden yayınlanmadı?

Sen Çal Kapımı 39. bölüm sezon finali 17 Nisan 2021 Cumartesi akşamı Savaşcı dizisinden hemen sonra yayınlanacak. Daha önce sezon finali yapması beklenen dizinin setinde koronavirüs vakaları tırmanışa geçince sezon finali de ileri bir tarihe ertelenmişti. Bu akşam yani 17 Nisan akşamı Savaşçı dizisinden hemen sonra saat 22:45'te Sen Çal Kapımı sezon finali bölümü ekrana gelecek.

SEN ÇAL KAPIMI SEZON FİNALİ HANGİ GÜN?

FOX TV YAYIN AKIŞI

12.45 Ali Yeşilırmak İle Dostumun Dünyası
13.45 Yasak Elma 'Dizi' (Tekrar)
16.30 Sen Çal Kapımı 'Dizi' (Tekrar)
19.00 Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber
20.00 Savaşçı 'Dizi',


22.45 Sen Çal Kapımı 'Dizi' (Tekrar)
01.30 Savaşçı 'Dizi' (Tekrar)
02.45 Fatih Savaş İle Sahur Sohbetleri
04.45 Savaşçı 'Dizi' (Tekrar)
06.15 Kadın 'Dizi' (Tekrar)

Sen Çal Kapımı sezon finali hangi gün? 17 Nisan Sen Çal Kapımı neden yayınlanmadı? ile ilgili etiketler Beyaz TV sen çal kapımı sezon finali hangi gün
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.