Sen Çal Kapımı Serkan'ın araba markası ne? Fiyatı ne kadar?

Sen Çal Kapımı dizisinde Serkan'ın kullandığı arabanın markası ve fiyatı merak konusu oldu. Peki, Sen Çal Kapımı Serkan'ın kullandığı arabanın markası ne, fiyatı ne kadar? İşte detaylar…

Sen Çal Kapımı dizisinde Serkan Bolat’ın kullandığı araba izleyenler tarafından sıkı bir şekilde takip ediliyor. Eda’nın Serkan’ın arabasının üzerini çizmesi, sonrasında ise o arabayı ralli pilotu edasıyla sürmesi bir anda Sen Çal Kapımı dizisinde kullanılan arabayı ön plana çıkardı. Peki, Serkan’ın kullandığı arabanın markası be fiyatı ne kadar?

Sen Çal Kapımı dizisinde Serkan’ın kullandığı arabanın markası BMW 8 cabrio… Üstü açılabilen ve oldukça konforlu olan bu arabayı Eda’nın ralli pilotu gibi sürmesi, özellikle bayan izleyiciler tarafından çok beğenildi. BMW 8 cabrio fiyatının ise yaklaşık olarak 2 milyon 500 bin lira.

Sen Çal Kapımı Serkan'ın araba markası ne? Fiyatı ne kadar? ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı Serkan araba
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.