Sen Çal Kapımı neden yok? 17 Nisan Sen Çal Kapımı saat kaçta başlıyor?

FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Sen Çal Kapımı ile ilgili son dakika gelişmesi yaşanıyor. Savaşçı dizisiyle aynı güne denk gelen Sen Çal Kapımı yayın saatinde değişiklik göze çarpıyor. Peki, Sen Çal Kapımı neden yok?

Başrollerinde Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in oynadığı ve Cumartesi akşamları FOX TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisiyle ilgili yaşanan son dakika değişikliği izleyenler tarafından yakından takip ediliyor.

Reytinglerinde büyük bir düşüş yaşayan ve bu doğrultuda yayın günleri değişikten sonra geçen hafta son bölümü yayınlanmayan Sen Çal Kapımı dizisinin 39. bölümüyle sezon finali yapacağı belirtildi.

SEN ÇAL KAPIMI NEDEN YOK?

Uzun bir aradan sonra yeni bölümleri ile yeniden FOX TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Savaşçı dizisinin Cumartesi gününe alınması sonrasında geçen hafta Sen Çal Kapımı’nın 39. bölümü yayınlanmamıştı.

Sen Çal Kapımı neden yok? 17 Nisan Sen Çal Kapımı saat kaçta başlıyor?

SEN ÇAL KAPIMI SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Sen Çal Kapımı 39. bölüm sezon finali ile 17 Nisan Cumartesi akşamında Savaşçı dizisinin hemen sonrasında saat 22.45’te başlıyor.

SEN ÇAL KAPIMI SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Eda ve Serkan yaşadıkları tehlikeye rağmen dilek kutusunda şanslarını denemeye devam ederler. Serkan hastalığından bahsetmeden hayatın tadını çıkartmak isterken kimse ondaki bu değişikliğe bir anlam verememektedir.

Sen Çal Kapımı neden yok? 17 Nisan Sen Çal Kapımı saat kaçta başlıyor? - Resim : 2

Serkan ve Eda sarı karavanlarında farklı bir yaşam tarzı deneyimlerler. Serkan’ın bu beklenmedik kararları Eda’nın da aklını karıştırmaktadır. Hayallerindeki karavanda sevdiği adamla hayatı dolu dolu yaşarken onları bekleyen tehlikenin farkında değildir. Başlarına gelen son olay Serkan’ın sırrının ortaya çıkmasına neden olacak mıdır?

Sen Çal Kapımı neden yok? 17 Nisan Sen Çal Kapımı saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı Sen Çal Kapımı sezon finali
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.