Sen Çal Kapımı Kaan Karadağ neden yok? İsmail Ege Şaşmaz diziden ayrıldı mı?

Sen Çal Kapımı Kaan Karadağ neden yok? Sen Çal Kapımı dizisinde Kaan Karadağ karakterine hayat veren Kaan Karadağ’ın ayrılacağı iddia edildi. Peki, İsmail Ege Şaşmaz Sen Çal Kapımı dizisinden ayrıldı mı? İşte detaylar…

FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Sen Çal Kapımı’da yeni bir ayrılık yaşanacağı iddia edildi. Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği ve senaryosunu Ayşe Üner Kutlu'nun kaleme aldığı Sen Çal Kapımı dizisi her bölümüyle yeni rekorları alt üst etmeye devam ediyor.

Başrollerinde Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in oynadığı Sen Çal Kapımı dizisinde Kaan Karadağ karakterini canlandıran İsmail Ege Şaşmaz’ın ayrılacağı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. İsmail Ege Şaşmaz’ın yerine ise tansiyonu yükseltecek yeni bir erkek oyuncunun arandığı söylenmekte.

KAAN KARADAĞ KİMDİR?

Büyük bir inşaat ve mimarlık şirketinin sahibi. Serkan’ın baş düşmanı. O da Serkan kadar acımasız ama işin içinde karanlık ilişkiler de var. İş alabilmek için para yedirmek, ihaleye fesat karıştırmak, tehdit vb her türlü yol onun için mübah. Akıllı, küstah, kötücül bir adam.

İSMAİL EGE ŞAŞMAZ KİMDİR?

1993 yılı Manisa doğumlu İsmail Ege Şaşmaz, oyunculuk kariyerine tiyatro ile başlamıştır. İlk ekran deneyimini 2013 yılında Güneşi Beklerken dizisi ile gerçekleştiren oyuncunun bazı dizi projeleri; Serçe Sarayı, Aşk Yalanı Sever, Aşk Laftan Anlamaz, Mehmetçik Kut’ül Amare’dir.

 

Sen Çal Kapımı Kaan Karadağ neden yok? İsmail Ege Şaşmaz diziden ayrıldı mı? ile ilgili etiketler İsmail Ege Şaşmaz Sen Çal Kapımı Kaan Karadağ
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.