Sen Çal Kapımı ifşa oldu! İşte Eda ile Serkan çiftinin çocuğu

Sezon finali yaparak ekranlara veda eden Sen Çal Kapımı 2. sezonunda Eda ile Serkan’ın sürprizi dikkat çekiyor. İzleyicileri yeni sezonda büyük sürprizler beklerken onlarda biri de Eda ile Serkan’ın çocuğu oldu.

Sen Çal Kapımı 2. sezonunun tanıtımı yayınlanırken dikkatlerden kaçmayan bir detay daha ortaya çıktı. Bu sürprizlerden biri 5 yıllık zaman atlaması ve Eda ile Serkan’ın evlenmesi oldu. Diğeri de Eda ve Serkan’ın bir çocuklarının olacağı.

Alınan son bilgilere göre; Sen Çal Kapımı dizisinde Eda’nın anne olacağı duyulmuştu. Ancak Serkan’ın baba olacağı konusunda net veriler yoktu. Ancak yeni sezonda Sen Çal Kapımı dizisinde Eda ile Serkan çiftinin çocuklarını kimin oynayacağı bile netlik kazandı.

Sen Çal Kapımı ifşa oldu! İşte Eda ile Serkan çiftinin çocuğu

Sen Çal Kapımı yeni sezonunda Eda ile Serkan çiftinin çocuklarını Maya Başol canlandıracak. Sosyal medya fenomeni olan Başol’un daha önceden Hande Erçel’e olan benzerliği uzunca bir süre gündemde kalmış ve oldukça konuşulmuştu.

O BİR FENOMEN!

Instagram’da 500 bine yakın takipçisi olan Maya Başol’un ailesi de çocuklarının paylaştığı pozları ile hedef haline gelmişti. Aile, çocuklarını istismar ettikleri ve oyuncak bebek gibi kullandıkları iddiasıyla çok sert bir şekilde eleştirilmişti.

Sen Çal Kapımı ifşa oldu! İşte Eda ile Serkan çiftinin çocuğu - Resim : 2

2015 senesinde dünyaya gelen Maya Başol, annesinin açtığı bir hesapta paylaşılan fotoğraflarıyla kısa bir zamanda fenomen olmuştu. Doğduğu andan itibaren sosyal medyada fotoğrafları paylaşılan Maya Başol’un bu durumdan çok mutlu olduğu da dikkatlerden kaçmamıştı.

Bu zamana kadar birçok markanın reklam yüzü olarak sosyal medyada yer alan Maya Başol şu anda 6 yaşında Sen Çal Kapımı dizisinde Eda ile Serkan çiftinin yeni çocukları rolünü canlandıracak.

Sen Çal Kapımı ifşa oldu! İşte Eda ile Serkan çiftinin çocuğu ile ilgili etiketler eda Serkan Sen Çal Kapımı Maya Başol
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.