Sen Çal Kapımı hangi günler yayınlanıyor, saat kaçta başlıyor? Yayın günü değişti mi?

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Sen Çal Kapımı yayın gününde bir son dakika değişikliği yaşandı. 10 Nisan akşamında yayınlanması beklenen Sen Çal Kapımı dizisinden son dakika açıklaması geldi. Peki, Sen çal Kapımı yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor?

FOX TV ekranlarının yeni yaz dizilerinden birisi olan Sen Çal Kapımı büyük beğeni topluyor. Yapımcılığı MF Yapım'ın üstlendiği ve başrollerinde Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in oynadığı Sen Çal Kapımı 39. bölümü ile sevenleriyle buluşacak.

Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan'ın yaptığı ve senaristliğini Ayşe Üner Kutlu'nun üstlendiği Sen Çal Kapımı dizisinin afişi yayınlandı. FOX TV tarafından sosyal medya üzerinden yayınlanan afiş büyük bir ilgi görürken kısa sürede atılan tweete yoğun bir ilgi vardı.

SEN ÇAL KAPIMI YENİ BÖLÜM HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

FOX TV ekranlarının fenomen dizilerinden biri olan Sen Çal Kapımı yeni bölümleri ile Cumartesi akşamları saat 20.00'da yayınlanıyor. Yeni bölümleri her hafta büyük bir merakla beklenen dizi reyting rekorları kırmaya devam ediyor.

Sen Çal Kapımı dizisi 39. bölümü 17 Nisan 2021 Cumartesi akşamındasaat 20.00'da FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

Sen Çal Kapımı

SEN ÇAL KAPIMI OYUNCULARI KİMLER?

Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncu kadrosunda Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in yanı sıra Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, Ahmet Somers, Dorukhan Kenger ve İlkyaz Arslan gibi sevilen isimler yer alıyor.

Sen Çal Kapımı hangi günler yayınlanıyor, saat kaçta başlıyor? Yayın günü değişti mi? ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.