Sen Çal Kapımı Hande Erçel (Eda Yıldız) Kimdir?

Sen Çal Kapımı dizisi ile ekranlara geri dönen Hande Erçel'in sevenleri meraklı. Bu akşam saat sekizde yayına girecek olan Sen Çal Kapımı dizisinde can verdiği karakteri Eda Yıldız'ı sizler için biraz araştırdık.

Bu akşam saat sekizde Fox tv'de yayına girecek olan Sen Çal kapımı adlı dizi merak ile bekleniyor. Dizinin başrollerini Hande Erçel ve Kerem Bürsin üstlendi. Hayranlarının uzun süredir görmeyi beklediği Hande Erçel Sen Çal Kapımı adlı dizide Eda Yıldız karakterini canlandırcaktır.

Sen Çal Kapımı Hande Erçel (Eda Yıldız) Kimdir?

EDA YILDIZ KİMDİR?

Eda şehirli, modern bir peri kızıdır. Güzel, akıllı, yetenekli, iyi kalpli, açık sözlüdür. Girdiği ortama renk getiren, giyim tarzıyla, davranışlarıyla, yaşam biçimiyle nev-i şahsına münhasır, orjinal bir genç kadın. Anne babasının yokluğunu, aile olmanın eksikliğini aşırı sosyal bir çocuk olarak kapatmış olan Eda’nın en büyük tutkusu ise çiçekler.

“Hayatı bir mucize gibi yaşamalı”

Biraz fevri, düşündüğü şeyi söylemeden duramıyor ama girdiği her ortama ışık saçıyor.

Sen Çal Kapımı Hande Erçel (Eda Yıldız) Kimdir? - Resim : 2

HANDE ERÇEL KİMDİR?

Hande Erçel 24 Kasım 1993 yılında Bandırma'da dünyaya geldi. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Geleneksel Türk Sanatları bölümünde okumaya devam etmektedir. 2012 de Azerbaycan da yapılan güzellik yarışmasına katılmış ve ikinci olmuştur.

Kanal D'de yayınlanan Güneşin Kızları dizisinde Selin Yılmaz Mertoğlu karakterini canlandırmıştır. Haziran 2016'da Aşk Laftan Anlamaz dizisinde canlandırdığı Hayat Uzun Sarsılmaz karakteriyle ekranlara geri döndü.

Sen Çal Kapımı Hande Erçel (Eda Yıldız) Kimdir? ile ilgili etiketler Hande Erçel Kerem Bürsin Sen Çal Kapımı kimdir oyuncular
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.