Sen Çal Kapımı Gurur Aydoğan kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Evli mi?

Sen Çal Kapımı Gurur Aydoğan kimdir? Rahmetli Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur Aydoğan, Sen Çal Kapımı dizisi kadrosuna dahil edildi. Gurur Aydoğan kaç yaşında? Gurur Aydoğan nereli, evli mi? İşte detaylar…

Rahmetli Oya Aydoğan'ın oyuncu oğlu Gurur Aydoğan, FOX TV ekranlarının en çok izlenen fenomen dizilerinden Sen Çal Kapımı oyuncu kadrosuna dahil edildi. Yeni projeler hakkında da bilgiler veren Gurur Aydoğan, böylesine bir diziye katılmanın onu vereceğini sözlerine ekledi.

Gurur Aydoğan, "Uzun süredir ekranlardan uzak kalmıştım. Böyle güzel ve başarılı bir projeden teklif gelince kabul ettim. Yaşanan bu zor süreç ve alışmaya çalıştığımız normalleşme sürecinde tekrar ekranlarda olacağım için de ayrıca mutluyum" ifadelerini kullandı.

GURUR AYDOĞAN KİMDİR?

Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğan, 8 Kasım 1988 yılında İstanbul’da doğdu. Babası Latif Demirbağdır.

Yeditepe Üniversitesi Sanat Yönetimi bölümünden mezun olduktan sonra sektöre ilk olarak yapım tarafında başladı. Çeşitli projelerde yer alan Gurur Aydoğan oyunculuk çalışmalarına Craft Oyunculuk Atölyesi’nde başladı. 2 yıllık eğitim süreci boyunca; İpek Bilgin, Bahar Kerimoğlu, Deniz Erdem, Çağ Çalışkur, Tuğrul Tülek, Can Kılcıoğlu’ndan temel oyunculuk, kamera önü oyunculuk ve ileri oyunculuk eğitimleri aldı. Eric Morris Methodu üzerine çalıştı. Eş zamanlı olarak 35 Buçuk Sanat Evi’nde de; Vahide Perçin, Altan Gördüm, Uğur Demirpehlivan, Ersin Umulu gibi isimlerden temel oyunculuk, kamera önü oyunculuk ve seslendirme eğitimi aldı.

Oyunculuk kariyerine 2014 yılında Fox Tv’de yayınlanan yapımcılığını Avşar Film in yaptığı 'Not Defteri' adlı dizide başladı.

OYNADIĞI DİZİLER

Not Defteri

Sen Benimsin

Kanıt : Ateş Üstünde

 

Sen Çal Kapımı Gurur Aydoğan kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Evli mi? ile ilgili etiketler Gurur Aydoğan Sen Çal Kapımı
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.