Sen Çal Kapımı Fragmanındaki O Detay Herkesi Meraklandırdı! Meğerse O Detay Bakın Neymiş

2020 yaz sezonunda ekranlara gelen ve başrollerinde yeni dönemin gözde oyuncuları Kerem Bursin ile Hande Erçel'in başrolde olduğu Sen Çal Kapımı isimli dizi kış aylarında da aldığı iyi reytinglere istinaden devam etmişti. Nisan ayında kısa bir ara veren dizinin çekimleri başladı ve 9 Haziran tarihinde yeniden gösterime giriyor

2020 yaz sezonunda ekranlara gelen ve başrollerinde yeni dönemin gözde oyuncuları Kerem Bursin ile Hande Erçel'in başrolde olduğu Sen Çal Kapımı isimli dizi kış aylarında da aldığı iyi reytinglere istinaden devam etmişti.

Nisan ayında kısa bir ara veren dizinin çekimleri başladı ve 9 Haziran tarihinde yeniden gösterime giriyor. Dizinin gösterime gireceğini ilk olarak dizinin oyuncularından Neslihan Yeldan kendi İnstagram hesabından duyurdu ve sonrasında da dizinin yeni dönem ilk fragmanı Fox TV kanalında yayınlandı.  Yayınlanan fragman maceranın hız kesmeden devam edeceğini gösteriyor.

Sen Çal Kapımı Fragmanındaki O Detay Herkesi Meraklandırdı! Meğerse O Detay Bakın Neymiş

Sen Çal Kapımı Dizisinin Konusu 

İzleyenlerin çok iyi bildiği gibi Sen Çal Kapımı bir romantik komedi dizisi. Oyuncu kadrosunda Bige Önal ve Neslihan Yeldan gibi isimler de bulunuyor.

Eda Yıldız kendisinin bursunun kesilmesine neden olduğunu düşündüğünü Serkan Bolat okullarına geldiği zaman ona önce bir soru sorar ve sonrasında ellerini kelepçeler. Macera tam olarak buradan başlar ve akabinde inişli çıkışlı bir aşk başlar. Araya giren üçüncü kişiler ile de ilişkileri sürekli sınavdan geçer.

Sen Çal Kapımı Fragmanındaki O Detay Herkesi Meraklandırdı! Meğerse O Detay Bakın Neymiş - Resim : 2

Dizinin Fragmanı Merak Uyandırdı

Sen Çal Kapımı dizisinin Fox TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan fragmanı son derece merak uyandırdı. Şimdiden dizinin takipçileri merakla yeni sezonda neler olacağını sabırsızlıkla bekliyor. Yayınlanan fragmandan Eda ve Serkan gazetecilere röportaj verirken aradan yıllar geçtiği ifade ediliyor.

Serkan Eda'ya benden ne saklıyorsunuz diye sorar iken arkadan fırlayan kız çocuğu Eda'ya "Anne bu benim babam mı" diye soruyor. Böyle olunca da Serkan dahil izleyicilerin de kafasında çok ciddi soru işaretleri doğuyor. Bakalım birbirinden yıllarca ayrı kalan ve ayrı kaldığı yılları İtalya'da geçiren Eda ile Serkan Bolat arasında yeni sezon neler yaşanacak. İzleyip hep birlikte göreceğiz.

 

Sen Çal Kapımı Fragmanındaki O Detay Herkesi Meraklandırdı! Meğerse O Detay Bakın Neymiş ile ilgili etiketler fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.