Sen Çal Kapımı Finaliyle İlgili Bomba İddia! Yeni Sezon İçin Hande Erçel'den Yeşil Işık

Yaz aylarına damga vuran dizilerden biri olan Sen Çal Kapımı finali ile ilgili ortaya atılan yeni bir iddia hayranları şoke etti. Yakın bir zamanda final yapacağı iddia edilen dizinin kulislerden gelen son bilgilere göre yeni bir oluşumun içerisine girdiği belirtildi.

FOX TV’de geçtiğimiz yaz aylarında başlayan ve daha sonrasında reyting rekorları kırınca yeni sezonda da devam ettirilen Sen Çal Kapımı dizisinin final yapması hedefleniyordu. Çarşamba akşamları yayınlanan ve başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in oynadığı dizi kimi zaman romantik kimi zamanda eğlenceli anları ile dikkat çekmekte. Hal böyle olunca da izleyenler bir an olsun ekranları başından ayrılmamaktaydı.

Sen Çal Kapımı Finaliyle İlgili Bomba İddia! Yeni Sezon İçin Hande Erçel'den Yeşil Işık

Kısa bir sezon finalinin ardından 2. yeni sezonda yeniden ekranlara gelmeye başlayan Sen Çal Kapımı dizisi kadrosuna yeni oyuncular ilave edilmiş ancak istenilen başarı bir türlü elde edilememişti. Eda karakteri ile her daim izleyenlerin en çok ilgi gördüğü isimlerden biri olan Hande Erçel, yakın bir zamanda 50. bölümle dizinin final yapacağını duyurmuştu.

Ancak kulislerden gelen son bilgilerde böyle bir durumun henüz söz konusu olmadı ve hatta son bölümlerde artan reytinglerle beraber Sen Çal Kapımı dizisinin 3. sezonuna kadar devam edebileceği iddia edildi.

Sen Çal Kapımı Finaliyle İlgili Bomba İddia! Yeni Sezon İçin Hande Erçel'den Yeşil Işık - Resim : 2

14 Temmuz akşamında 45. yeni bölüm ile izleyenlerin karşısına çıkacak olan dizide ilk bölümden bu yana ekranları başından ayrılmayanlar ise Sen Çal Kapımı’nın final yapmasını değil artık tamamen devam etmesini istemekte.

Sen Çal Kapımı Finaliyle İlgili Bomba İddia! Yeni Sezon İçin Hande Erçel'den Yeşil Işık ile ilgili etiketler Hande Erçel Kerem Bürsin Sen Çal Kapımı final
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.