Sen Çal Kapımı Final Tarihi Belli Oldu!

Sen Çal Kapımı Fox TV'nin en iddialı yapımlarından bir tanesi olmuştu. Sen Çal Kapımı dizi yapımından kötü haber duyuruldu. Dizinin final tarihi açıklanırken sezon finali değil direk yayından kalkacağı duyuruldu.

Sen Çal Kapımı Fox TV'nin en iddialı yapımlarından bir tanesi olmuştu. Sen Çal Kapımı dizi yapımından kötü haber duyuruldu. Dizinin final tarihi açıklanırken sezon finali değil direk yayından kalkacağı duyuruldu. 

 Sen Çal Kapımı Ağustos başında ekranlara veda edecek. Final tarihinin belli olması ile birlikte İzleyici oldukça üzüldü. Kerem Bursin ve Hande Erçel severleri tarafından oldukça hayretle karşılanan bu durum şok etkisi yarattı.

Sen Çal Kapımı Final Tarihi Belli Oldu!

 Kerem Bursin ve Hande Erçel ikilisinden hayranlarına teselli gibi bir açıklama geldi. Ekranlara veda edecek olan yapımda oldukça sevilen ikili sosyal medya Gündeminden düşmüyordu. Dizinin ilerleyen zamanda final yapacağı duyuruldu. İkilinin ekranlarda olmayacağı ve sen Çal Kapımı ile veda edeceği açıklandı. İkilinin hayranları bu duruma uzulurken Hande Erçel ve Kerem Bursin tarafından bir açıklama geldi. Bir film çekecek olan ve başrollerini paylaşacakları duyuruldu. 

 Kanal Devam Edecek

 TV kanalının tek bir yaz dizisi ile yola devam edeceği biliniyordu. Seçimi yapan TV kanalı Sen Çal Kapımı dizisine veda etmeye karar verdi. Alınan karar ile birlikte ikilinin hayranları derin bir üzüntü yaşadı. 

 Ağustos ayında ekrana veda edecek olan yapımın ardından sevilen çiftin bir film ile yola devam edeceği duyuruldu. İkilinin filmin başrol kadrosu için birlikte rol alacağı duyurulken yeni bir aşk mı yaşanacak merak konusu oldu. Yapılan açıklamalar izleyicinin yüreğine su serperek biraz da olsun rahatlama yaşattı.

Sen Çal Kapımı Final Tarihi Belli Oldu! - Resim : 2

Yeni sezonlarda da ekranlarda olmasını beklediğimiz ikilinin aşk dolu paylaşımları da dikkat çekmeye devam ediyor. Sevilen oyuncular reklam projeleri ile de ilgilenerek yaz sezonunda damga vuracak yeniliklerle geliyor. İkilinin uyumu ise hayranları tarafından heyecanla izleniyor. 

Sen Çal Kapımı Final Tarihi Belli Oldu! ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.