Sen Çal Kapımı final mi yapacak?

Star TV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin final yapacağı iddia edildi. Reytinglerde büyük bir düşme yaşayan ve senaryosu ile son dönemde iyice gözden düşen Sen Çal Kapımı dizisinin yerine Savaşçı’nın başlayacağı belirtildi.

Ve sonunda Sen Çal Kapımı dizisinden hayranları üzecek bir haber geldi. Başrollerinde Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in oynadığı Sen Çal Kapımı dizisinin reytinglerde yaşanan düşme sonrasında FOX TV’nin hemen harekete geçtiği ve yakın bir zamanda dizinin final yaparak ekranlara veda edeceği iddialar arasındaki yerini aldı.

Cumartesi akşamları yayınlanan ancak eskisi kadar ilgi görmekten uzak kalan Sen Çal Kapımı dizisinin senaryosunun da yetersiz kalması ve her bölümde aynı konuların işlenmesi izleyenleri kendisinden uzaklaştıran en büyük etmenler arasında yerini aldı.

Sen Çal Kapımı final mi yapıyor?

FOX TV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin 2021 Nisan ayı içerisinde final yapacağı iddia ediliyor. Onun yerine FOX TV’ye Cumartesi akşamları yeni sezonda Savaşçı dizisi yer alacak.

Sen Çal Kapımı final mi yapacak?

Sen Çal Kapımı son bölümde neler yaşandı?

Eda için artık yolu sonudur. Serkan için, her şeyi göze alarak Deniz ile nikah masasına oturacaktır. Tek istediği, Serkan’ın geri dönmesidir. Serkan’ın ise, kafası çok karışıktır. Eda oyuna devam ederken, Serkan da içindeki duyguları çözmeye çalışır.

Aydan ve Ayfer nikah olmasın, Eda ve Serkan birleşsin diye plan yapıp Serkan ile Eda’yı bir araya getirir. Peki bu bir araya gelme, Serkan’ın hafızasını yerine getirecek mi? İki aşık barışacak mı? Yoksa sonsuza kadar birbirlerini mi kaybedecekler?

Sen Çal Kapımı final mi yapacak? ile ilgili etiketler Fox TV Sen Çal Kapımı final
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.