Sen Çal Kapımı fifi Neden ayrıldı? Fifi diziden Neden ayrıldı?

Sen Çal Kapımı fifi nden ayrıldı? Fifi diziden neden ayrıldı? FOX TV ekranlarının en çok izlenen dizilerinden olan Sen Çal Kapımı tüm hızıyla devam ederken ayrılık haberi geldi. Sitare Akbaş'ın canlandırdığı Fifi karakterini Sen Çal Kapımı dizisinden ayrıldı. İzleyenler, fifi Sen Çal Kapımı dizisinden neden ayrıldı merak ediyor. İşte detaylar...

Sen Çal Kapımı fifi diziden Neden ayrıldı, Fifi Sen Çal Kapımı dizisinden niçin ayrıldı sorularının yanıtı haberimizde. Sosyal medyada en çok konuşulan dizilerden olan Sen Çal Kapımı dizisinde fifi karakteri ile beğenilen Sitare Akbaş diziden neden ayrıldı?

SEN ÇAL KAPIMI FİFİ DİZİDEN NEDEN AYRILDI?

Dizinin yardımcı karakterlerinden biri olmasına rağmen çok sevilen ve Erdem’le aralarında ki tatlı atışmalarla diziye renk katan Fifi karakteri sürpriz bir şekilde diziden ayrılmıştır. Diziden Fifi karakterinin ayrıldığını ise Mf yapım resmi instagram hesabından paylaşım yaparak duyurmuştur. Hemen arkasından ise Sitare Akbaş, resmi instagram hesabından yaptığı paylaşımın üzerine Fifi karakterine veda ettiğini söylemiştir. Sürpriz ayrılığın sebebi ise senaryo değildir. Oyuncumuz kendi isteği ile diziden ayrılmıştır.


28. bölümünde diziye veda eden oyuncumuzun ayrılığını önce Mf Yapım hemen sonra ise Sitare Akbaş instagram hesabından duyurmuştur. Dizinin sevilen karakterlerinden biri olan Fifi’nin ayrılmasında ki sebep ise başka bir dizi ile anlaşma sağlamış olmasıdır. Yani oyuncumuz Sitare Akbaş senaryo gereği değil, kendi isteği ile diziden ayrılmış ve Ramo dizisiyle anlaşma sağlamıştır. Oyuncumuz önümüzdeki günlerde Ramo dizisiyle bizlerin karışısında olacaktır.

Sen Çal Kapımı fifi Neden ayrıldı? Fifi diziden Neden ayrıldı? ile ilgili etiketler Fox TV fifi neden ayrıldı sen çal kapımı fifi neden ayrıldı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.