Sen Çal Kapımı Elçin Afacan kimdir? Koronavirüse mi yakalandı?

Sen Çal Kapımı Elçin Afacan kimdir? Sen Çal Kapımı dizisinde koronavirüs şoku yaşanıyor. Sen Çal Kapımı'da Melek Yücel karakterini canlandıran Elçin Afacan'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığı belirtildi.

Sen Çal Kapımı Elçin Afacan kimdir? Sen Çal Kapımı dizisinde koronavirüs şoku yaşanıyor. Sen Çal Kapımı'da Melek Yücel karakterini canlandıran Elçin Afacan'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığı belirtildi.

Sen Çal Kapımı dizisinden gelen bir son dakika haberi herkesi korkuttu. Dizide Melo lakabı ile bilinen ve Melek Yücel karakterine hayat veren oyuncu Elçin Afacan'ın koronavirüse yalandığı ifade edildi. Hemen hemen tüm ekibe virüs testi yapılırken çekimlerin ise kaldığı yerden devam ettiği kaydedildi.

SEN ÇAL KAPIMI MELEK YÜCEL KİMDİR?

Nam-ı diğer Melo. Eda’nın mahalleden çocukluk arkadaşı. Tombul, vücüduyla barışık, şen şakrak bir genç kadın. Kahkahası da bol, gözyaşı da... Giyinmeyi kuşanmayı, takıp takıştırmayı seviyor. Ev ekonomisi bölümünden mezun, Part-time kasiyerlik, part-time hosteslik yapıyor. Kafayı zengin koca bulmaya ve bol çocuk yapmaya takmış. Her aşkı hüsranla sonuçlanıyor.

SEN ÇAL KAPIMI ELÇİN AFACAN KİMDİR?

1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Elçin Afacan, Adı Güzel Güzel Sanatlar Lisesi’nde eğitimini aldıktan sonra, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu.

İlk olarak 2015 yılında "Gamsız Hayat" dizisinde kamera karşısına çıktıktan sonra 2016 yılında "Görevimiz Komedi" programında yer aldı ve aynı sene "İçerde" dizisinde kendini gösterdi. Son olarak 2019 yılında yayınlanan "Bir Aile Hikayesi" dizisinde Songül Öden, Birkan Sokullu, Celil Nalçakan ve Olgun Toker’le başrolleri paylaştı. Tiyatroda da kariyerine devam eden Afacan, sırasıyla; Dolores Claiborne, Bay Kolpert, Geçmişten Gelen Kadın, Balkon, Bir Yaz Gecesi Rüyası, İsmene, Übü Hep Übü ve Blu oyunlarında yer aldı. Elçin Afacan, "Sen Çal Kapımı" dizisinde Melek karakterini canlandıracak.

Sen Çal Kapımı Elçin Afacan kimdir? Koronavirüse mi yakalandı? ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı Elçin Afacan Koronavirüse melo Melek Yücel
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.