Sen Çal Kapımı Eda'nın kızı Maya Başol kimdir?

Sen Çal Kapımı Eda'nın kızı Maya Başol kimdir sorusu dizisinin hayranları tarafından yakından izleniyor. Dizinin yeni sezonunda Eda ve Serkan çiftinin çocuklarını oynayacak çocuk oyuncu Maya Başol'un nasıl bir performans göstereceği merak ediliyor.

Sen Çal Kapımı dizisi yeni sezonu oyuncu kadrosu yavaştan belli olmaya başladı. Senaryoda büyük bir değişime gidilmesi beklenen Sen Çal Kapımı dizisinde öncelikle 5 yıllık bir zaman atlaması planlaması yapılmakta.

Dizide yeni sezonda en çok dikkat çeken detaylardan birisi de Eda ile Serkan çiftinin evlenmesi olacak. Bu evlilik üten bir kız çocukları olacak Eda ile Serkan’ı zor günler bekleyecek. Sen Çal Kapımı dizisi yeni sezonundaki çocuk oyuncu ise sosyal medya fenomeni 6 yaşında Maya Başol olacak.

Sen Çal Kapımı Eda'nın kızı Maya Başol kimdir?

SEN ÇAL KAPIMI MAYA BAŞOL KİMDİR?

2015 senesinde dünyaya gelen Maya Başol, çocuk yaşına rağmen bir sosyal medya fenomenidir. Bu zamana kadar birçok reklam filminde boy gösteren Başol, ilk oyunculuk deneyimini ise Sen Çal Kapımı dizisinde gösterecek.

Maya Başol’un annesi Asya Başol da bir sosyal medya fenomenidir. Annesinin sosyal medya hesabında tatlılığı ile kısa sürede ünlenen Maya Başol başta LCW olmak üzere bir çok firmanın reklamlarında yer alarak çocuk modelliği gerçekleştirmiştir.

Sen Çal Kapımı Eda'nın kızı Maya Başol kimdir? - Resim : 2

Instagram’da 500 bine yakın takipçisi olan Maya Başol’un ailesi de çocuklarının paylaştığı pozları ile hedef haline geldi. Aile, çocuklarını istismar ettikleri ve oyuncak bebek gibi kullandıkları iddiasıyla çok sert bir şekilde eleştirildi. Doğduğu andan itibaren sosyal medyada fotoğrafları paylaşılan Maya Başol’un bu durumdan çok mutlu olması da dikkatlerden kaçmayan diğer bir detay oldu.

Sen Çal Kapımı Eda'nın kızı Maya Başol kimdir? ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı eda Serkan Maya Başol
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.