Sen Çal Kapımı Eda'nın evi nerede? Hangi semtte?

Sen Çal Kapımı Eda'nın evi nerede? Sen Çal Kapımı dizisinde Eda'nın evi merak ediliyor. Sen Çal Kapımı dizisi bölümleri kadar mekanları ile de oldukça konuşuluyor. Peki, Sen Çal Kapımı Eda'nın evi nerede hangi semtte? İşte detaylar…

Sen Çal Kapımı Eda’nın evi nerede? Sen Çal Kapımı dizisinde Eda’nın evi merak ediliyor. Sen Çal Kapımı dizisi bölümleri kadar mekanları ile de oldukça konuşuluyor. Peki, Sen Çal Kapımı Eda’nın evi nerededir? İşte detaylar…

Başladığı ilk günden bu yana izlenme rekorları kıran Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncularının bulunduğu evler oldukça konuşuluyor. Sen Çal kapımı dizisinde Hande Erçel’in canlandırdığı Eda Yıldız karakterinin sahip olduğu evin nerede bulunduğu araştırılıyor.

SEN ÇAL KAPIMI EDA’NIN EVİ NEREDE HANGİ SEMTTE?

Hande Erçel’in canlandırdığı Eda karakterinin kaldığı ev daha önce TRT 1 ekranlarında yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisinin çekimlerinde de kullanılmıştı. Şimdi Eda’nın evi olarak karşımıza çıkan yer ise İstanbul’un Keçiburnu semtinde bir konak olarak dikkat çekiyor.

Sen Çal Kapımı Eda'nın evi nerede? Hangi semtte? ile ilgili etiketler Hande Erçel Sen Çal Kapımı Eda Yıldız
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.