Sen Çal Kapımı dizisinin minik fenomeni Maya Başol'dan Hande Erçel itirafı

Sen Çal Kapımı yeni sezonunda Eda ile Serkan çiftinin 5 yaşındaki kızlarını Kiraz karakteriyle canlandıran Maya Başol'dan şok eden Hande Erçel itirafı gecikmedi. Kerem Bürsin ise bu eğlenceli anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Sen Çal Kapımı dizisi yeni sezonu ile yeniden ekranlara döndü. Sadece 10 bölümden oluşacak yeni sezonda Eda ile Serkan’ın 5 yaşındaki kızları Kiraz karakterini canlandıran Maya Başol da diziye ayrı bir hava kattı. Kerem Bürsin de tüm sempatikliğini takınarak Başol ile çektirdiği fotoğraflarına sosyal medyadan yer verdi.

Mini oyuncu Maya Başol’a sorular soran Kerem Bürsin tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başarırken istediği yanıtları alamayınca da fikrini değiştirmek adına büyük çaba sarf etti. Tüm bu olup bitenler devam ederken Hande Erçel’i daha çok sevdiğini söyleyen Başol’a güzel oyuncudan cevap da gecikmedi.

Minik fenomen Maya Başol’dan itiraf!

Başol ile Bürsin’in eğlenceli anları sosyal medyada büyük bir ilgi toplarken hayranlarda bu olup bitenleri etiketleyerek onlara destek verdi. Başol, sempatikliği ile yine herkesi kendisine hayran bırakmayı başarırken Kerem Bürsin’de dizi setinden esprili paylaşımlar yaparak sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Sen Çal Kapımı dizisinin minik fenomeni Maya Başol'dan Hande Erçel itirafı

Kerem Bürsin ile Hande Erçel çifti aşklarını saklamak adına Sen Çal Kapımı dizisinin sezon arasında Maldivler’e tatile gitmişler ancak dönüşte objektiflere yakalanmaktan geri kalmamışlardı. Eda ile Serkan karakterlerinin romantik anlarını merak eden dizi hayranları ise bu ikiliyi sosyal medyadan bir an olsun takipten çıkmadı.

Maya Başol kimdir?

2015 senesinde dünyaya gelen Maya Başol, çocuk yaşına rağmen bir sosyal medya fenomenidir. Bu zamana kadar birçok reklam filminde boy gösteren Başol, ilk oyunculuk deneyimini ise Sen Çal Kapımı dizisinde gösterecek.

Sen Çal Kapımı dizisinin minik fenomeni Maya Başol'dan Hande Erçel itirafı - Resim : 2

Maya Başol’un annesi Asya Başol da bir sosyal medya fenomenidir. Annesinin sosyal medya hesabında tatlılığı ile kısa sürede ünlenen Maya Başol başta LCW olmak üzere bir çok firmanın reklamlarında yer alarak çocuk modelliği gerçekleştirmiştir.

Instagram’da 500 bine yakın takipçisi olan Maya Başol’un ailesi de çocuklarının paylaştığı pozları ile hedef haline geldi. Aile, çocuklarını istismar ettikleri ve oyuncak bebek gibi kullandıkları iddiasıyla çok sert bir şekilde eleştirildi. Doğduğu andan itibaren sosyal medyada fotoğrafları paylaşılan Maya Başol’un bu durumdan çok mutlu olması da dikkatlerden kaçmayan diğer bir detay oldu.

Sen Çal Kapımı dizisinin minik fenomeni Maya Başol'dan Hande Erçel itirafı ile ilgili etiketler Hande Erçel Kerem Bürsin Sen Çal Kapımı Maya Başol
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.